- Konular
- 6
Evet devam ediyorselamlar sorun devam ediyor mu
değerli ustam dediğin gibi 12 pinli bir anakart bulup denedim besleme voltajlarım tam besleme çalışıyor. Anakart üzerinde işaretlediğim bobin üzerinde(t-con kısmı heralde) kısadevre görünüyor bobini söktüğümde sağ bacağında kısa devre mevcut voltaj enjeksiyonu yapıp termal kamera ile baktığımda herhangi bir ısınma göremiyorum .değerli ustam anakartın arızalı Gözüküyor
Ekli dosyayı görüntüle 14324
panel entegresinide kontrol edin kısa devre varmı
Ekli dosyayı görüntüle 14325
işaretlediğim entegleri kontrol edin. sonra 12 pinli herhangibi bir samsung anakart takın sorunu zaten belli edecektir. emmc de çıkabilir
panel entegresinide kontrol edin. son çare olarak dedim gibi herhangibi bir samsung kartı deneyip sorunu netleştirin.
evet ustam dc-dc buck boost entegre kullanılmış ama entegreye ait herhangi bir datasheet bilgisine ulaşamadım.kart değişimine gideceğim ustam. ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim ustamPANEL KISMI KISA DEVRE ANAKARTIN
BUNLARDA BAZEN MALESEF BÖYLE ÇÖZÜMSÜZ OLABİLİYOR USTAM KRONİK SIKINTILI KARTLAR BUNLAR YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU HAYIRLI İŞLERİN OLSUNevet ustam dc-dc buck boost entegre kullanılmış ama entegreye ait herhangi bir datasheet bilgisine ulaşamadım.kart değişimine gideceğim ustam. ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim ustam
teşekkürler ustam.BUNLARDA BAZEN MALESEF BÖYLE ÇÖZÜMSÜZ OLABİLİYOR USTAM KRONİK SIKINTILI KARTLAR BUNLAR YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU HAYIRLI İŞLERİN OLSUN