- İstatistikte sabit
Kolay gelsin ben sonradan üyelik aldım bana da iletebilir misinizMesaj olarak kullanıcı adınız ve şifreleriniz iletiliyor mesaj kutunuzdan kontrol edebilirsiniz.
Kolay gelsin ben sonradan üyelik aldım bana da iletebilir misinizMesaj olarak kullanıcı adınız ve şifreleriniz iletiliyor mesaj kutunuzdan kontrol edebilirsiniz.
gönderildiKolay gelsin ben sonradan üyelik aldım bana da iletebilir misiniz
MESAJ OLARAK ALMAYAN USTALAR BURADAN YAZARSALAR İLETİRİM BİLGİLER
Gelmedi ustammesaj gelmeyen ustalar buradan yazarsalar hesapları açıp yollarım
gönderildiServis Takip sistemimizi nezaman kullnıcaz bekliyoruz
herhangibi bir değişiklik söz konusu değil şuan için böyle bir sorun kimsede görülmedi nedir bilgileriniz mesaj olarak atın
SLM SERVİS TAKİP SİSTEMİNİ KULLANIYORDUM FAKAT BUGÜN MÜŞTERİ İSİMLERİ DURUYOR AMA YAPILAN İŞLEMLERİN TAMAMI SİLİNMİŞ ACİL BİLGİ VERE BİLİRMİSİNİZ GARANTİLİ İŞLEMLERİM VAR
TMMşifrenizi değiştiriyorum incelemek için
gerekli düzenleme sağlanmış olup verileriniz normal durumdadır eski şifrenizle devam edin giriş yapmaya
tekrar şifre gönderirmisin servis takibe giremiyorummesaj gelmeyen ustalar buradan yazarsalar hesapları açıp yollarım
görüşlerinizi değerlendirelim size verdiğim şifre ile tekrar giriş sağlayın.mail adresi zorunlu olmasın ve resim çekme bölümü olsun hazır arıza notları bölümü olsun teslim formu ayriyetten çıktısı olsa iyi olur .
tekrar şifre gönderirmisin servis takibe giremiyorum
SERVİS TAKİP LİNK SMS GELMEDİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ.Mesaj olarak kullanıcı adınız ve şifreleriniz iletiliyor mesaj kutunuzdan kontrol edebilirsiniz.
gönderildiSERVİS TAKİP LİNK SMS GELMEDİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ.