- Konular
- 2,918
- İstatistikte sabit
mesaj olarak iletildigelmedi ustam banada kolay gelsin
mesaj olarak iletildigelmedi ustam banada kolay gelsin
şifrenizi mesaj olarak attımKullanıcı adı ve şifre istiyor giriş yapamıyorum site ye giriş te kullandığım bilgilerle giriş yapmayı denedim giriş yapamadım
mesaj kutunuza gönderdimustam şifre bana geldi ama ben siteye giremiyorum
teşekkürlermesaj kutunuza gönderdim
2 kez attım size msj kutunuza bakınkullanıcı adı ve şifreyi bana da iletebilirmisiniz.
anydesk verin bakalımkayıt ettiğim müşterileri neden göremiyorum![]()
tam olarak anlayamadımanydesk verin bakalım
bahsetmiş olduğunuz olay büyük şirketler içinMerhaba
Öncelikle elinize sağlık.
Dun giriş yaptık. Biraz kurcaladım. Gelistirme konusunda nacizane birkaç fikir beyan etmek isterim.
Her isletmenin 1 ana hesabı olur. (Şuan sizin premium üyelere paylaştığınız hesap.)
Bu hesap kendi isletmesi için alt hesaplara yetki verecegi personeline kendi kullanici adi ve sifreleriyle sisteme giris yetkisi verir. (Işyerinde çalışan personeller)
Bu sekilde personeller arasi is paylaşımı is yeri yoneticisi tarafından organize edilebilir. 1 defa cari kayit aldiktan sonra tekrar adres vs paylasimina gerek kalmaz. Yapilan iş takibi anlık yapılır.
1. Yonetici tarafindan personele is ataması yapilmasında alt kullaniciya bildirim gelmeli.
2. personel tarafindan isin guncellenmesi durumunda yonetici pozisyonundaki hesaplara bildirim gitmeli.
3. Hesaplarin yetki durumu (cari hesap acabilme, önceki yapilan servis kayıtlarının tamamını gorebilme, bekleyen servislerin tamaamini yada sadece kendine atanan servisleri gorebilme gibi yetkilendirmeler yonetici hesap tarafindan panel uzerinden yönetilebilmeli.
Bu guncellemelerle daha kullanışlı ve verimli hale gelerek bircok meslektaşımız ihtiyacını karşılayacaktır.
herşeyi değerlendirmeye alıyoruz usta.Merhaba
Öncelikle elinize sağlık.
Dun giriş yaptık. Biraz kurcaladım. Gelistirme konusunda nacizane birkaç fikir beyan etmek isterim.
Her isletmenin 1 ana hesabı olur. (Şuan sizin premium üyelere paylaştığınız hesap.)
Bu hesap kendi isletmesi için alt hesaplara yetki verecegi personeline kendi kullanici adi ve sifreleriyle sisteme giris yetkisi verir. (Işyerinde çalışan personeller)
Bu sekilde personeller arasi is paylaşımı is yeri yoneticisi tarafından organize edilebilir. 1 defa cari kayit aldiktan sonra tekrar adres vs paylasimina gerek kalmaz. Yapilan iş takibi anlık yapılır.
1. Yonetici tarafindan personele is ataması yapilmasında alt kullaniciya bildirim gelmeli.
2. personel tarafindan isin guncellenmesi durumunda yonetici pozisyonundaki hesaplara bildirim gitmeli.
3. Hesaplarin yetki durumu (cari hesap acabilme, önceki yapilan servis kayıtlarının tamamını gorebilme, bekleyen servislerin tamaamini yada sadece kendine atanan servisleri gorebilme gibi yetkilendirmeler yonetici hesap tarafindan panel uzerinden yönetilebilmeli.
Bu guncellemelerle daha kullanışlı ve verimli hale gelerek bircok meslektaşımız ihtiyacını karşılayacaktır.
Biz 4 kisiyiz mesela böyle bir yapı kullanmak için çokta büyük olmaya gerek yok.bahsetmiş olduğunuz olay büyük şirketler için
herşeyi değerlendirmeye alıyoruz usta.
bu gece stok takibi geliyor
5-6 günede online panel editörü eklenicek foruma haliyle birden herşey olmuyor![]()
mesaj kutunuza gönderdimmerhaba kullanıcı adı ve şifreyi bana da iletebilirmisiniz.
gönderildikullanıcı adı ve şifreyi bana da iletebilirmisiniz