• PREMİUM ÜYE OLMADAN YAZILIMLARA ERİŞİM SAĞLANMAZ.

mb140 yarı ekran full yazılım lazım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beytoruc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
panel yazılımı deneyin öncelikle

downloadpq.mb140 adında klasor açıp boş flash belleğe atıp 4725 yaparak tvden panel yazılımını çekip atın düzenleriz editörden

panel yazılımı deneyin öncelikle

downloadpq.mb140 adında klasor açıp boş flash belleğe atıp 4725 yaparak tvden panel yazılımını çekip atın düzenleriz editörden
ustam belge ekleyemiyorum burdan dosyayı ekledim burdan ne yanlış nasıl yapalım swap of da yaptım yine aynı

Ekli dosyalar

• IMG_2511.jpeg
    IMG_2511.jpeg
    3.2 MB · Görüntüleme: 3
tv arka etiketini ve panel etiketini atın yapılan işlemi detaylı yazın ustam kartmı değisti ne olduğunu yazarsanız detaylı yardımcı oluruz

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 7
panel etiketini atın şuan takılı olan kart 17mb82 mi ?

çektiğin panel dosyalarını yüklersen düzenleriz

ves ile başlayan kodu söleyin arka kapakta yazmaz kapağı açtığınızda ves ile başlayan etiket var onu çekip atın

VES315WNVL PANEL ÇIKAR O PANELE GÖRE MB140'A AİT YAZILIM YOK EKTE VERDİĞİM YAZILIMI DENEYİP SONUÇ BİLDİRİNİZ ONA GÖRE REVİZE EDİP TEKRAR EKLEYELİM

17MB140 PANEL YAZILIMI YÜKLEME İŞLEMİ.
1-usb flash disk içerisine pq isminde klasör oluşturup içerisine yüklenecek dosyaları ekleyin
2-menü+4725 ve USB Operations okeyleyin.
3-yükleme sonrası cihazın fişini çekip takın.

Ekli dosyalar

• pq.rar
    pq.rar
    12.2 KB · Görüntüleme: 1

İndirme sınırları

VES315WNVL PANEL ÇIKAR O PANELE GÖRE MB140'A AİT YAZILIM YOK EKTE VERDİĞİM YAZILIMI DENEYİP SONUÇ BİLDİRİNİZ ONA GÖRE REVİZE EDİP TEKRAR EKLEYELİM

17MB140 PANEL YAZILIMI YÜKLEME İŞLEMİ.
1-usb flash disk içerisine pq isminde klasör oluşturup içerisine yüklenecek dosyaları ekleyin
2-menü+4725 ve USB Operations okeyleyin.
3-yükleme sonrası cihazın fişini çekip takın.
indirme kotam dolmuş ustam ...

televizyondan panel dosyasını çekip yükleyin ben size atarım

Geri