ustam belge ekleyemiyorum burdan dosyayı ekledim burdan ne yanlış nasıl yapalım swap of da yaptım yine aynıpanel yazılımı deneyin öncelikle
downloadpq.mb140 adında klasor açıp boş flash belleğe atıp 4725 yaparak tvden panel yazılımını çekip atın düzenleriz editörden
kart değişti ustamtv arka etiketini ve paneletiketini atın yapılan işlemi detaylı yazın ustam kartmı değisti ne olduğunu yazarsanız detaylı yardımcı oluruz
ustam pardon yanlış söyledim kusura bakma 140 takılı şu an panel no 23235907panel etiketini atın şuan takılı olan kart 17mb82 mi ?
çektiğin panel dosyalarını yüklersen düzenleriz
ustam burya nasıl panel dosyası yükleriz belge yükle kısmını bulamadım wp falan varsaçektiğin panel dosyalarını yüklersen düzenleriz
biraz bekleteceğim ustam yoğunum kapağı açmam lazımves ile başlayan kodu söleyin arka kapakta yazmaz kapağı açtığınızda ves ile başlayan etiket var onu çekip atın
indirme kotam dolmuş ustam ...VES315WNVL PANEL ÇIKAR O PANELE GÖRE MB140'A AİT YAZILIM YOK EKTE VERDİĞİM YAZILIMI DENEYİP SONUÇ BİLDİRİNİZ ONA GÖRE REVİZE EDİP TEKRAR EKLEYELİM
17MB140 PANEL YAZILIMI YÜKLEME İŞLEMİ.
1-usb flash disk içerisine pq isminde klasör oluşturup içerisine yüklenecek dosyaları ekleyin
2-menü+4725 ve USB Operations okeyleyin.
3-yükleme sonrası cihazın fişini çekip takın.