vestel 40hl500 yazılım isteği

censay55

Onaylı Üye
Üye
Konular
7
sty ledi yanıyor açılır gibi yapıp tekrar kapanıyor

anakart 17b140
seri-8011975 800341
panel-ves400unds-2d-n12

yazılım için yardımlarınızı bekliyorum

deneyip sonucu yazacağım tşk

verilen titenyum yazılım atıldı sonuç alınmayınca elimizde 17mb 140 bozuk lnb gerişi olan kart vardı onun flaş çipi karta takıldı tv normal açıldı yanlız ekran ters olarak geldi bunu düzeltmek için yazılım varmıdır

admin usta konu hakkında yardımcı olabilirmisin müşteri bekliyor ondan acele ediyorum

downloadpq.mb140 adında boş bir klasör açın flash belleğe ardından tvye takıp menü 4725 yaparak usb configden panel dosyasını çekin sonra panel editörden düzeltin

usta flaş çip değişim yaptığım cihazın anakartına seriye göre yazılım gönderseniz düzeltebilir mi ozaman

hocam panel editörünü kullanmak çok ama çok basit bunları bilmezseniz çok ugraşırsınız daha

Ekli dosyalar

İndirme sınırları

panel dosyasını attım musait olunca panel editörünü 2 dk gözden geçir çözersin acil durumun oldunda kendin işini çözersin usta

hocam panel editörünü kullanmak çok ama çok basit bunları bilmezseniz çok ugraşırsınız daha
arkadaş katılıyorum sizede tv bende değil bir esnaf arkadaşın yanımda olmadığından sizden hazır yazılımistedim ben usta arkadaşa faydam olsun diye uğraşıyorum tv bende olsa dediklerini yapacağım

arkadaş katılıyorum sizede tv bende değil bir esnaf arkadaşın yanımda olmadığından sizden hazır yazılımistedim ben usta arkadaşa faydam olsun diye uğraşıyorum tv bende olsa dediklerini yapacağım

başkaları için destek vermiyoruz usta aynı şeyi tekrarlamayın üye olsun destek oluruz

Geri