Merhaba , bu tv için hangi yazılımı yüklemem gerekli?
teşekkürler
teşekkürler
benim anaborda uygunmu oradaki yazılım ? benim board V1.0 ayrıca panel de fark ediyormu ? panal fark ederse TV nin kapağını sökeceğim ..12 İLE BAŞLAYAN TÜM MODELLERİN YAZILIMLARI MEVCUTTUR.
12AT003
12AT011
12AT002
12AT031
12AT063
12AT050
12AT057
12AT070
12AT071
12AT075
- admin
- Cevaplar: 94
- Forum: SUNNY-AXEN-ELTON-WOON-Hİ-LEVEL
BU KONUDAKİ 17AT071 YAZILIMINI İNDİRİN
cihaz yapı itibarı ile eski cihaz olduğu için yazılım güncellemesi ile kanal kopyalama menüsü gelmez televizyon üzerinde menülerde vs değişiklik olmaz ama yüklemek isterseniz admin'in paylaştığı samsung panel yazılımı yükleyiniz cihazınıza ait panel samsung paneldir.Selam , TV de sorun yok fakat 2015 yılı yazılımı var bu yazılımda USB den kanal kopyalama yok malesef ! eğer yeni yazılımda USB den klonlama varsa yüklemek istiyorum...
yükledim malesef cihaz çöktü açılmıyor artıkcihaz yapı itibarı ile eski cihaz olduğu için yazılım güncellemesi ile kanal kopyalama menüsü gelmez televizyon üzerinde menülerde vs değişiklik olmaz ama yüklemek isterseniz admin'in paylaştığı samsung panel yazılımı yükleyiniz cihazınıza ait panel samsung paneldir.
samsung ! fakat anladığımm kadarıyla sitedeki yazılımlar yeni ana bord lar için , yani hem tv hem uydu tuneri olan tv ler için , bizim tv de sadece TV anten girişi var !tvnizin kullandığı panel samsung mu lg mi ?
dump usb den yapılıyormu ?dump yazılması gerekli
ok , peki siz anladınızmı benim paylaştığım resimlerdeki bu main board ı ? bu sitede buna göre yazılım yok bence ! servise göndermek en iyisi galiba ? ne dersiniz ...yapamazsınız