- Konular
- 3,652
Premium Üyeliklerde Yeni Cihaz Güvenliği Sistemi
Değerli üyelerimiz,
Hesap güvenliğini artırmak ve Premium üyeliklerin farklı kişiler tarafından ortak kullanılmasının önüne geçmek amacıyla 24 Ağustos 2026 Pazartesi günü itibarıyla yeni cihaz güvenliği sistemi aktif edilecektir.
Yeni sistem yalnızca Premium üyelerimiz için geçerli olacaktır.
Premium hesabınızı bundan sonra en fazla:
İlk kez giriş yaptığınız bir cihaz sistem tarafından tanınmadığında, ekranda “Bu cihazı kaydet” seçeneği gösterilecektir. Cihazınızı kaydettikten sonra normal şekilde forumu kullanmaya devam edebilirsiniz.
Yönetim tarafından cihaz kayıtlarınız sıfırlandıktan sonra yeni cihazınızı tekrar hesabınıza kaydedebilirsiniz.
Cihaz güvenliği sistemi yalnızca cihaz sınırı koymak amacıyla değil, hesap paylaşımını tespit etmek ve önlemek amacıyla da uygulanacaktır.
Lütfen Premium hesabınızın kullanıcı adı ve şifresini hiçbir şekilde başka kişilerle paylaşmayınız.
Hesabınız yalnızca size özeldir. Hesap paylaşımı tespit edilen Premium üyelikler hakkında yönetim tarafından işlem uygulanacaktır.
Yeni sistem 24 Ağustos 2026 Pazartesi günü aktif olacaktır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Değerli üyelerimiz,
Hesap güvenliğini artırmak ve Premium üyeliklerin farklı kişiler tarafından ortak kullanılmasının önüne geçmek amacıyla 24 Ağustos 2026 Pazartesi günü itibarıyla yeni cihaz güvenliği sistemi aktif edilecektir.
Yeni sistem yalnızca Premium üyelerimiz için geçerli olacaktır.
Premium hesabınızı bundan sonra en fazla:
- 1 mobil cihaz
- 2 bilgisayar
İlk kez giriş yaptığınız bir cihaz sistem tarafından tanınmadığında, ekranda “Bu cihazı kaydet” seçeneği gösterilecektir. Cihazınızı kaydettikten sonra normal şekilde forumu kullanmaya devam edebilirsiniz.
Cihaz değişikliği nasıl yapılacak?
Hesabınıza kayıtlı cihazlar kullanıcı tarafından silinemeyecektir. Telefon veya bilgisayar değişikliği gibi durumlarda cihaz kayıtlarının sıfırlanması için forum yönetimiyle iletişime geçmeniz yeterlidir.Yönetim tarafından cihaz kayıtlarınız sıfırlandıktan sonra yeni cihazınızı tekrar hesabınıza kaydedebilirsiniz.
Neden bu sistemi kullanıyoruz?
Bu uygulamanın amacı:- Premium hesapların paylaşılmasını önlemek,
- Üyelik güvenliğini artırmak,
- Yetkisiz hesap kullanımını engellemek,
- Premium hizmetlerden yalnızca hesap sahibinin faydalanmasını sağlamaktır.
Önemli Uyarı
Premium hesabınızın başka kişiler tarafından kullanıldığı veya hesabınızı başka kişilerle paylaştığınız tespit edilirse üyeliğiniz silinir.Cihaz güvenliği sistemi yalnızca cihaz sınırı koymak amacıyla değil, hesap paylaşımını tespit etmek ve önlemek amacıyla da uygulanacaktır.
Lütfen Premium hesabınızın kullanıcı adı ve şifresini hiçbir şekilde başka kişilerle paylaşmayınız.
Hesabınız yalnızca size özeldir. Hesap paylaşımı tespit edilen Premium üyelikler hakkında yönetim tarafından işlem uygulanacaktır.
Yeni sistem 24 Ağustos 2026 Pazartesi günü aktif olacaktır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.