Philips 49PFS5301 Kurtarma Yazılım

elektro20m

Onaylı Üye
Üye
Konular
5
Philips 49PFS5301 açılıyor görüntü ses var ancak kumandaya basarken stby ledi yanıp sönmesine rağmen ses açma simgesinin çıkması bile dakikalar sürüyor.
Yazılım denemek istiyorum ancak sitedekini yüklemiyor. Kurtarma yazılımı varmıdır ustalarım?

Anakart: TMP16.1E LA
Anakart Kodu:715G8198-M0D-B00-004T

yeterli.recoveryden yazılım vardır
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Denedim ancak yüklemiyor. zip ten çıkarıp boş usb içine autorun.upg olarak attım fişi taktım farklı belleklerle denedim 4gb 8gb fat32 ntfs ancak almıyor. Emmc dump var mıdır?

Denedim ancak yüklemiyor. zip ten çıkarıp boş usb içine autorun.upg olarak attım fişi taktım farklı belleklerle denedim 4gb 8gb fat32 ntfs ancak almıyor. Emmc dump var mıdır?

evet artık son çare emmc dump :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sağolasın usta sonucu paylaşırım

buyur usta
ilk önce Sizinki yedek alıp eprom vs emmc ikisi yedekle
verdiğim emmc 32 inç panel hd

Ustacım bu çalışmadı maalesef stby lambası bile yanmadı. Yedeği geri yükledim cihaz çalışıyor ancak görüntü ses gelince kumandaya tepki vermeyi kesiyor

bu başka bir dosya deneyin

Bu çalışıyor ekran geliyor hdmi2 yazıp kapanıp tekrar açılıyor sonra yine hdmi2 yazıyor yine kapanıp açılıyor. Eeprom yazarak denedim. Yeniden başlatmaya başlayınca bir de orjinal eepromunu yazarak denedim durum aynı. Başka varmıdır usta?

Bu çalışıyor ekran geliyor hdmi2 yazıp kapanıp tekrar açılıyor sonra yine hdmi2 yazıyor yine kapanıp açılıyor. Eeprom yazarak denedim. Yeniden başlatmaya başlayınca bir de orjinal eepromunu yazarak denedim durum aynı. Başka varmıdır usta?
başka yok. sanırım işlemci arızalı

bencede işlemci arızası
Kendi emmc yazılımıyla görüntü ses var çalışmaya devam ediyor ama birkaç saniye sonra kumanda ve tuş takımına tepki vermeyi kesiyor 3-5dk gibi bir süre sonra yeniden kumanda ediyor birkaç saniyeliğine sonra yine kumanda etmiyor. sizin verdiğiniz ilk yazılımla cihaz hiç çalışmadı, ikinci yazılımla ise açıldı ama hdmi2 yazıp tekrar kapanıp açıldı. Şimdi orjinal yazılımına geri döndüm tv çalışıyor ama ilk birkaç saniye hangi kanalı değiştirebilirsen o kanalda kalıyor dahili uyduda. Ne dersiniz bu durumda işlemci mi sorunlu?

Geri