bu yeni model evet 39 pandaUstam bi tuhaflık var 40 inç hd ready yumatu serisi yok hepsi full hd daha dogrusu o anakart kullanılmamiş arka etiket resmi varsa paylaşin yardımcı olalim
40 inç yumatu serilerinde kullanılan anakart genel olarak (CV358H_T42) cıkıyor
bide hangi panel kullanılmış ? 39 inç panda panel mi ?
ustam Yazılım yükledim ama renkler çıktı full HD için aynı yazılım HD ready lazımustam bilgilerini vermiş olduğunuz anakart 43" telenovaya aittir. Karta ait yazılım linktedir kontrolleri gerçekleştirdikten sonra yükleyip sonucu bildiriniz
TELENOVA 43FS1302 Yazılım
Anakart:CV950D4-B42
FULL HD
Usta yazılım içindeki HD PANEL ekledim. Ama denemek için anakart yok şu an bizde. sen onu dene sonuç bildirin, link atıyorumustam Yazılım yükledim ama renkler çıktı full HD için aynı yazılım HD ready lazım
Tamam Ustam deneyeceğim haber vereceğimUsta yazılım içindeki HD PANEL ekledim. Ama denemek için anakart yok şu an bizde. sen onu dene sonuç bildirin, link atıyorum
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Tamam Ustam deneyeceğim haber vereceğim
Ustam maalesef olmadı yazılım alındı ama Resim gelmediUsta yazılım içindeki HD PANEL ekledim. Ama denemek için anakart yok şu an bizde. sen onu dene sonuç bildirin, link atıyorum
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ustam bi tuhaflık var 40 inç hd ready yumatu serisi yok hepsi full hd daha dogrusu o anakart kullanılmamiş arka etiket resmi varsa paylaşin yardımcı olalim
40 inç yumatu serilerinde kullanılan anakart genel olarak (CV358H_T42) cıkıyor
bide hangi panel kullanılmış ? 39 inç panda panel mi ?
Orijinal böyle geldi Ustam biz uydurmadım BU YANI MODEL 2 YIL OLMADIşimdi beni yanliş anlamayin ama sabaha kadar uğraşsanizda boş o kart full hd siz hd ready panele uydurmaya calişiyorsunuz hata aliyorsunuz kolay gelsin.