• PREMİUM ÜYE OLMADAN YAZILIMLARA ERİŞİM SAĞLANMAZ.

Merhaba Yumatu 40 inc Android 13 yazılım lazim

ornek34

Aktif Üye
Onaylı Üye
Üye
Konular
1
ana kart cv950d4-b42
panel hd ready

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-04-03 at 9.24.44 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2025-04-03 at 9.24.44 PM.jpeg
    287.2 KB · Görüntüleme: 6
Ustam bi tuhaflık var 40 inç hd ready yumatu serisi yok hepsi full hd daha dogrusu o anakart kullanılmamiş arka etiket resmi varsa paylaşin yardımcı olalim
40 inç yumatu serilerinde kullanılan anakart genel olarak (CV358H_T42) cıkıyor

bide hangi panel kullanılmış ? 39 inç panda panel mi ?

ustam bilgilerini vermiş olduğunuz anakart 43" telenovaya aittir. Karta ait yazılım linktedir kontrolleri gerçekleştirdikten sonra yükleyip sonucu bildiriniz

Eğer yazılım yüklemek istemiyorsanız aşağıda yazdığım talimatları deneyiniz cihaza hard reset atıp logoda vs kalma sorunlarınızı çözecektir

televizyon tuş takımı üzerinden KANAL + ve POWER tuşuna aynı anda basılı tuttuktan sonra cihazın 220v kablosunu prize takın açılış animasyonu çıkınca elinizi tuş takımından çekin siliniyor animasyonundan sonra standbya düşecektir televizyona tekrar start vererek çalıştırınız

Ustam bi tuhaflık var 40 inç hd ready yumatu serisi yok hepsi full hd daha dogrusu o anakart kullanılmamiş arka etiket resmi varsa paylaşin yardımcı olalim

bu yeni model evet 39 panda

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-04-04 at 2.29.00 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2025-04-04 at 2.29.00 PM.jpeg
    885.2 KB · Görüntüleme: 4
HD READY biraz sıkıntı araştırıyorum dönüş sağlıcam

ustam Yazılım yükledim ama renkler çıktı full HD için aynı yazılım HD ready lazım
Usta yazılım içindeki HD PANEL ekledim. Ama denemek için anakart yok şu an bizde. sen onu dene sonuç bildirin, link atıyorum

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

USTAMIZIN YAZILIMINI DENEYİP SONUÇ BİLDİRİN DİĞER USTALARDA FAYDALANIR

Eğer olursa. Yumatu hangi kumanda kullanıyorsa onu gönder. kumanda yazılım ekleyeceğim

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-04-04 at 4.21.19 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2025-04-04 at 4.21.19 PM.jpeg
    117.3 KB · Görüntüleme: 1
şimdi beni yanliş anlamayin ama sabaha kadar uğraşsanizda boş o kart full hd siz hd ready panele uydurmaya calişiyorsunuz hata aliyorsunuz kolay gelsin.

şimdi beni yanliş anlamayin ama sabaha kadar uğraşsanizda boş o kart full hd siz hd ready panele uydurmaya calişiyorsunuz hata aliyorsunuz kolay gelsin.
Orijinal böyle geldi Ustam biz uydurmadım BU YANI MODEL 2 YIL OLMADI

Geri