• PREMİUM ÜYE OLMADAN YAZILIMLARA ERİŞİM SAĞLANMAZ.

KD-55XD8505 logo basıp gidiyor

cezasoft

Onaylı Üye
Üye
Konular
2
s.a ustalarım kolay gelsin. sony KD-55XD8505 model bir televizyon geldi. Cihaz logoyu basıp kapanıp açılıyor sürekli. stanby da sayma yapmıyor. 5-10 defada bir sony logoyu geçiyor, android yuvarlak simgeleri geliyor ama oda anında bidaha kaybolup tekrar yeniden başlatıyor. 2 tane yazılım var forumda, biri çoklu yazılım biri modele özel paylaşılan yazılım. ikisinide denedim, ikisindede cihaz yazılımı yemedi. sizce arıza neden kaynaklıdır?

bu sorun yazılımsal değil ustam

Tanidik bir sony servisini aradim, ledden olabilir ama ledden olunca 6 kez sinyal vermesi lazim dedi. Cihazı yanlislikla test dongu moduna soktum, dongude ledler kendini iyice belli etti ve sikintinin ledlerden de olmadigi kanaatindeyim. Geriye o zaman besleme kaliyor sadece dogrumudur?

Tanidik bir sony servisini aradim, ledden olabilir ama ledden olunca 6 kez sinyal vermesi lazim dedi. Cihazı yanlislikla test dongu moduna soktum, dongude ledler kendini iyice belli etti ve sikintinin ledlerden de olmadigi kanaatindeyim. Geriye o zaman besleme kaliyor sadece dogrumudur?
adaptörlü model mi

sonylerde led ve anakart dışında bişi çıkmaz anakart sorunlu yazılımda almıyo bu durumda bi kart denemekden başka şans yok

bu cihazlara usb den yazılım yüklerken dosyanın ismini değiştirmek gerekiyor mu ? 'upgrade_loader.pkg' gibi

Geri