Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözüldühomstar 40 inc full hd led arıza hakkında yardım
arkadaşlar stby ledi kırmızı olarak kalıyor power düğmesi ile açılmıyor .hangi firmanın ürünüdür bilemedim bana bu cihazın dump dosyası lazım.kartın resmini panel barkotunu ekliyorum voltajlar okunması noktalarda var .şimdiden teşekkür ederim
bu yazılım olmadı cihaz açıyor bu sefer tekrar kapanıyor. eski çıkmış kartlarda var ise onlara bakıp dump yazılımı okutup yükleyip deneyeceğim tabiki bu işlemler zaman alacak
duruma göre sonuç yazcağım
sayın admin bu cihazın işlemciside 15 dk sonra ısındığında donuyordu bu sorunda oluştu kendi entegresi TSUMV59XU idi bende nordmende kart vardı onun işlemcisini taktım TSUMV59XE cihaz şimdi işlemci ısınmadan çalışıyor ve donmuyor.ama sanki resim satır aralarında az parazitlenme görünüyor bu cihazın normal yazılımı veya panel yazılımı varmıdır.işlemci XU kendisinin sonu takılan sonu XE bundan kaynaklanırmı cihazda menü diğer ayalarda sorun yok.dosyalar ektedir
veya servis menüsünden düzeltilebilir ikon var ise bilgi alabilirmmi
cihazın arka barkotu full hd okunuyor bununla kaynaklı bir yazılımsal düzeltilebilirmi
XU XE çalışır yerinde sorun olmaz ama lehim yaparken arasında çapak felen kalmadıysa çalışır birde uydu cihazının 1080 50 1080 25 ayarlarını kontrol ediniz