• PREMİUM ÜYE OLMADAN YAZILIMLARA ERİŞİM SAĞLANMAZ.

Hilevel ( Logo ve görüntü yok ) led yanıyor (ÇÖZÜLDÜ)

hsynozr06

Üye
Onaylı Üye
Üye
Konular
5
Hilevel ( Logo ve görüntü yok ) led yanıyor

20231114_204606.jpg

ses varmı ?

anakartan olabilir panelden olur. yazılım istiyorsanız yazılım deneyin. tv açıp kontrol etmeniz lazım

Tcon üzerindeki kondansatörleri kısa devre kontrolü yap ustam sesin gelmemesi kaynak girişi uydudan çıktığı için olabilir. Cof girişlerindeki kondansatörlerdende kısa devre olanlar çıkabilir ben üç defa karşılaştım böyle kondansatör kısa devre arıza ile

Tcon üzerindeki kondansatörleri kısa devre kontrolü yap ustam sesin gelmemesi kaynak girişi uydudan çıktığı için olabilir. Cof girişlerindeki kondansatörlerdende kısa devre olanlar çıkabilir ben üç defa karşılaştım böyle kondansatör kısa devre arıza ile
Aklıma gelmişti aslında. Bakmamıştım bakıyım tekrar.

T-condan mıştı hocam kisa devreyi buldum paralel konsatorden biri kisa devreye düşmuş

sorun çözüldüyse net şekilde anlatırsanız sevinirim ustam başka ustamıza da lazım olabilir.

Geri