Çözüldü hı level 49HL550 STAND BY IŞIĞI YANIYOR YAZILIM VE NASIL YÜKLERİM YARDIM ACİL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gkhn

Onaylı Üye
Üye
Konular
1
HI-LEVEL49HL550
SN:7938177 700120
10113796 1171700120 BİLGİLER BUNLAR YAZILIMI NASIL YÜKLERİM
KIRIMIZI IŞIK YANIP SÖNÜYOR AMA EKRAN GELMİYOR ACİL YARDIM

Ekli dosyalar

• 9bcc4de8-c00d-418d-b254-caee04fb7f30.jpg
    9bcc4de8-c00d-418d-b254-caee04fb7f30.jpg
    411.8 KB · Görüntüleme: 3
Son düzenleme:
. TV’nin 220 kablosu prizden çıkarılır. Yazılımların kopyalandığı USB bellek TV’nin USB-1 girişine takılır.
. 220 kablosu prize takılır. Uzaktan kumandanın OK tuşuna LED yanıp sönünceye kadar basılır.
. Led yanıp sönme işlemi başladığında yazılım otomatik olarak yüklenmeye başlar.
. Led yanıp sönmesi sona erdiğinde yazılım yükleme işlemi tamamlanmış olur.

YAZILIMLA DENİYORUM AMA KIRIMIZI IŞIK 7-8 DEFA YANIP SÖNÜYOR SONRA KAPANIYOR 3 DEFA YANIP SÖNÜP KIRMIZI SABİT YANIYOR FLASH BELLEK SIFIR BİÇİMLENDİRDİM 4 DEFA DENEDİİM AMA OLMUYOR

yazılım almıyor ise flash yazmanız gerekir sandisk veya kingston flash bellekle deneyin 8 veya 16gb ile

yazılım almıyor ise flash yazmanız gerekir sandisk veya kingston flash bellekle deneyin 8 veya 16gb ile
elimde sandisk 16 gb sıfır kutudan açtığım flash var 6 oldu biçimlendiriyorum ama yazılımı almıyor şirket televizyonum çözemiyorum nasııl yapıcam ilçedeyim kimsede anlamıyor çözemedim varsa başka bir yol telefon numarası ile iletişime geçip yardımcı olursanız sevinirim numramı atabilirim

@zeyfipol ustama teşekkür ederim arayarak çözümü sağladık ilgisi alakası ve yardımcısı olması çok nazikti çok ama çok teşekkür ederim sevgiler saygılar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son ziyaret edenler

Geri