🔐 HESAPLARINIZ BAŞKALARI TARAFINDAN KULLANILDIĞI TESPİT EDİLİRSE YASAKLANIR...
✕
📌 KONULARA OLUMLU OLUMSUZ DÖNÜŞ YAPMAYANLARA DESTEK VERİLMEYECEKTİR...
✕
📝 KONU AÇARKEN LÜTFEN GEREKLİ TV ETİKETİ VE SORUNU DETAYLI AÇIKLAYINIZ...
✕
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözüldü 43PUS6501/12 Logoda Kalma
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba. buradan bulduğum 43pus6501/12 yazılımı indirip usb ile tv ye kurmak istediğim de yazılımı göremiyorum neden acaba. İndirdiğim dosya "upgrade_loader.pkg" bu uzantıda tv ise "upg" uzantısını görüyor. Yardımcı olur musunuz
COMPUTER ENGINEER
BU AYIN EN İYİ ÜYESİ
yazılımı kuramazsınız boş flash belleğe atın rardan cıkartıp ardından tvye takın otomatik olarak alması lazım 25-30dk sürebilir
Tamamdır. Dediğinizi yaptım beklemedeyim. Sadece Philips logosu gelip gidiyor. Sonucu tekrar bildireceğim. Teşekkür ederim
yaklaşık 20 dakika sonra resimdeki yükleme ekranına geri döndü birşey olmadı.
88b7b845-a7ea-4d5b-9206-8f787f3b63bf.jpeg
314.1 KB
· Görüntüleme: 2
COMPUTER ENGINEER
BU AYIN EN İYİ ÜYESİ
buradan sd cart bölümünden dosyayı açmayı deneyin
sd cart bölümünde dosyayı görmüyor. Bende tekrardan usb ye format atıp yazılımı tekrar yükleyip tv ye taktım reboot system now diyince bu sefer direk yazılımı gördü. Şuan ekranda "Software upgrade in progress" yazıyor bu sefer oldu sanırım bekliyorum
işlem sonrası tv nin kapandığı siliniyor ekranına geri döndü sonrada resimdeki gibi bir hata verdi.
51fe76c4-04e2-4d5b-9c8c-bf96fc5025d1.jpeg
263.5 KB
· Görüntüleme: 4
COMPUTER ENGINEER
BU AYIN EN İYİ ÜYESİ
işlem sonrası tv nin kapandığı siliniyor ekranına geri döndü sonrada resimdeki gibi bir hata verdi.
yarın konuyla alakalı size yardımcı oluruz
tamamdır teşekkür ederim bekliyor olacağım
Günaydın adminim bizim konuya müsait olunca bakalım sana zahmet
Günaydın adminim bizim konuya müsait olunca bakalım sana zahmet
TV'nin arka etiketinin atar mısınız
TV'nin arka etiketinin atar mısınız
buyrun
b757df63-09e6-4fef-b2d0-26d23a085e24.jpeg
414.8 KB
· Görüntüleme: 4
dosy ziptan kalsın flash kopyalayın . revoverydan apply update from sd card seç wipedatatool_QM16.3ELA.zip dosya seç. İşlem bitince reboot system now seç. Eğer birinci dosya görmezse ikinci dosya rar'dan çıkartırın.wipedatatool.upg flash kopyalayın
Son düzenleme: 26 Tem 2025
oldu bununla açıldı tv. Çok teşekkür ederim. Kolay gelsin
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...