B BeReLe Onaylı Üye Üye Katılım 23 Eki 2023 Konular 7 Mesajlar 75 Tepkime puanı 29 Puanları 0 Dün 01:16 da #1 merrhabalar, Stand by ledi sabit yanmaktadır. siteden yazıılım aldım dnedim yazılım almadı. başka bir çözümü lu mu?
merrhabalar, Stand by ledi sabit yanmaktadır. siteden yazıılım aldım dnedim yazılım almadı. başka bir çözümü lu mu?
adminadmin is verified member. Yönetici admin Destek UzmanıBU AYIN EN İYİ ÜYESİ Katılım 17 Nis 2022 Konular 3,020 Mesajlar 5,862 Tepkime puanı 16,012 Puanları 0 Şehir türkiye Dün 13:13 da #2 dump yazın ustam tüm voltajlar geliyor mu kontrol ettiniz mi ?
B BeReLe Onaylı Üye Üye Katılım 23 Eki 2023 Konular 7 Mesajlar 75 Tepkime puanı 29 Puanları 0 Dün 23:03 da #3 admin' Alıntı: dump yazın ustam tüm voltajlar geliyor mu kontrol ettiniz mi ? Genişletmek için tıkla ... Sağlam bir kaç kart var zaten sağlam olarak azcık bı karşılaştırma yaptım stand by voltajları normaldi. Elimizde bitince yapmaya çalışırım
admin' Alıntı: dump yazın ustam tüm voltajlar geliyor mu kontrol ettiniz mi ? Genişletmek için tıkla ... Sağlam bir kaç kart var zaten sağlam olarak azcık bı karşılaştırma yaptım stand by voltajları normaldi. Elimizde bitince yapmaya çalışırım