Yardım 17MB181TC USB den yazılım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan msabit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

msabit

Onaylı Üye
Üye
Konular
3
Windows 10 Chrome 150
Merhaba elimde uygun yazılımı olan 43f9510 anakartı 17MB181TC olan 8621244 101688 seri nolu vestel televizyona usb den yazılım atamıyorum tv arızalı değil çalışıyor hatalı panel yazılımından sonra görüntü gitti prize takar iken ok basıyorum almıyor başka tekniği var mı konu acil.

ÜRÜN KODU OLMADAN YAZILIM VEREMEYİZ

Merhaba elimde uygun yazılımı olan 43f9510 anakartı 17MB181TC olan 8621244 101688 seri nolu vestel televizyona usb den yazılım atamıyorum tv arızalı değil çalışıyor hatalı panel yazılımından sonra görüntü gitti prize takar iken ok basıyorum almıyor başka tekniği var mı konu acil.
seri numarası göre ÜRÜN KODU Bu yazılım uyumlu

ustam ben yazılım istemiyorum bu anakarta usb den başka teknik ile yazılım yüklesi var mı diye soruyorum ısrar ile seri no istiyorsunuz ya yazdığımı okumuyorsunuz ya kopyala yapıştır yapıyorsunuz tek şey istiyorum nasıl yüklenecek YAZILIM İSTEMİYORUM

ustam ben yazılım istemiyorum bu anakarta usb den başka teknik ile yazılım yüklesi var mı diye soruyorum ısrar ile seri no istiyorsunuz ya yazdığımı okumuyorsunuz ya kopyala yapıştır yapıyorsunuz tek şey istiyorum nasıl yüklenecek YAZILIM İSTEMİYORUM

BU YAZILIMIN EKSTRA BİR YÜKLEME ŞEKLİ YOK ABİ. 185LERDE VAR FAKAT BUNLARDA YOK. SİZDE YAZILIM ALMIYOR DİYE BU YAZILIM ALACAKMIŞ GİBİ DAVRANMAYIN. EĞER ALMIYORSA YAZILIMI VEYA YANLIŞ YAZILIM YÜKLENMİŞ İSE ÇÖKMÜŞTÜR VE YAZILIM İLE DEĞİL EMMC İLE ÇÖZEBİLİRSİNİZ.

AYRICA SİZ 8621244 101688 BU SERİYE GÖRE TALEP EDİYORSUNUZ DAHA ÖNCE ETİKETİN OLMADIĞINI SÖYLEDİNİZ. YAZILIMIN DOĞRU OLUP OLMADIĞINI BİLE TEYİD EDEMİYORUZ.

FLASH BELLEK FAT32 BİÇİMLENDİRİLMİŞ OLMALI. FLASH BELLEK SEÇEBİLİR SANDİSK VEYA KİNGSTON İLE DENEYİN

İndirdiğiniz dosyadan çıkan sadece mb181se.bin dosyası mı ?
Yükleme Ok tuşuna basılarak yapılmaktadır
Uydurmak istediğiniz Panel Etiketi nedir?
Yazılım İsterken Mutlaka
1- Ankart Kodları ve Modeli
2- Panel Etiketi
3- Tv Modeli şeklinde resimler ve bilgiler ekler iseniz daha çabuk sorununuz çözülecektir

İndirdiğiniz dosyadan çıkan sadece mb181se.bin dosyası mı ?
Yükleme Ok tuşuna basılarak yapılmaktadır
Uydurmak istediğiniz Panel Etiketi nedir?
Yazılım İsterken Mutlaka
1- Ankart Kodları ve Modeli
2- Panel Etiketi
3- Tv Modeli şeklinde resimler ve bilgiler ekler iseniz daha çabuk sorununuz çözülecektir
hocam ilginiz için teşekkürler elimde tv ya ait yazılım zaten var içinde 4 dosya var sanki nand yazılımı gibi ama full yazılım işte bunu yüklüyemiyorum tv android değil moui gibi değişik bir yazılım ama smart tv

İçindeki dosyalardan mb181_en.bin.gz olanı da rardan çıkarmanız gerekmektedir.
+ dosyanın içinde 1 tanede gz uzantılı yine rar dosyası mevcut

Geri