Yardım 17mb181 tc panel yazılımından sonra görüntü gitti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan msabit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

msabit

Onaylı Üye
Üye
Konular
2
Windows 10 Chrome 150
merhaba panelde görüntü ters idi sitedeki panel editörü panel dosyasının ile miror ayarını 1 den 0 yapıp kaydettim ve tv ye yükledim tekrar açtıktan sonra görüntü gelmedi ama tv çalışıyor ses var normalde bu tür hatalarda görmeden kumandaya basarak geri geliyordum fakat bu modelde menüye basınca direk menü çıkmıyor animasyon ekran geliyor ve ezbere yapmak mümkün değil usb den direk yazılım almıyor yardımcı olabilirmisiniz

ARKA KAPAK ETİKETİNİ ATIN BAKALIM USTAM FULL YAZILIM VERELİM

panel dosyasını çekip atın

downloadpq.mb181 adında bir klasor açın flash bellekte tvye takın menü 4725 yapın usb configden panel dosyasını çekin atın buraya

Ekli dosyalar

İndirme sınırları

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

görüntü tersliği değişti

downloadpq.mb181 adında bir klasor açın flash bellekte tvye takın menü 4725 yapın usb configden panel dosyasını çekin atın buraya

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

görüntü tersliği değişti
teşekkür ederim ustam başlıkta belirtmiştim şu an tv de görüntü yok menü 4725 komutu bu tv de farklı çalışıyor usb format atmam lazım bir türlü yazılım aldıramıyorum

hocam tv etiketinizi atın

hocam tv etiketinizi atın
Etiket yok çıkma kart ves400unds panelli bir TV'ye taktım çalıştı görüntü ters isi sitenizdeki programı kullandım tekrar panel dosyası yükledim görüntü gitti elimde orjinal yazılımı var bir türlü usbden yüklüyemiyorum TV çalışıyor ses var kumanda konut alıyor görüntü yok

kartın üzerindeki beyaz etiketi atın birde panel etiketini

Geri