- Konular
- 19
indirdim sifreyi girdim ac dedim ama dosya bozuk yazıyor. ne yapmam lazım?13AT405 49 SAMSUNG PANEL FULL YAZILIM
13AT405 49 SAMSUNG PANEL FULL YAZILIM rar şifresi : www.elektronikciler.netelektronikciler.net
bendede boyle oluyor ama bu islem bittikten sonra goruntu dosyası bozuk uyarısı veriyorbi sorun yok
tamam baska bir uygulama ile actim klasore ayikladim simdi bunu nasıl atıcam sizide rahatsız ediyorum kusura bakmayın?bi sorun yok
onceden tvyi fise takip acma kapama tusuna bastıgımda hızlı yanıp sonuyor oyle kalıyordu.simdide flashı taktıgımda aynı sey oluyor nasıl anlayacagım yazılımı almaya basladıgını?boş bir flash belleğe yüklüceksiniz otomatik olarak tv yazılımı almaya başlıcak
stanby ışığı sabit yanıyor o zaman yazılım uymamışmı demek?Ustam dosyaları usb yükleyin sonra tv takın 220V fişini takın yazılım almaya başliyacaktir. standby lambası hızlı hızlı yanıp sönmeye başliyacak böyle yazilim aldigini anlarsiniz.
ellerinize saglık13AT405 49 SAMSUNG PANEL FULL YAZILIM
13AT405 49 SAMSUNG PANEL FULL YAZILIM rar şifresi : www.elektronikciler.netelektronikciler.net