Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüVestel 43Ua9600 17MB170 (ekranda çizgiler ve görüntü kayması)
Çizgileriniz yatay ise panel arızalıdır androidlerde de harici olarak panel koduna yazılım bulunmamaktadır full yazılım deneyebilirseniz fakat donanımsal arıza olduğu için sorun yazılım ile çözülemez
Çizgileriniz yatay ise panel arızalıdır androidlerde de harici olarak panel koduna yazılım bulunmamaktadır full yazılım deneyebilirseniz fakat donanımsal arıza olduğu için sorun yazılım ile çözülemez
ustam bu yazılımı deniyorum fakat olmuyor. Televizyon şuanda kendini 65 inç zannediyor .Panel etiketim 23612405 Bana acilen bu panelin orjinal mb171_swprofilebin dosyası lazım.
Ustam Bu panel dosya yükleyin düzeltir. yükleme talimat dikkat edin
yükleme talimat:
1. USB bellek içerisinde "panel" isimli bir klasör oluşturulur.
2. paneldosya.ini dosyası USB içerisindeki panel klasörüne kopyalanır.
3. USB bellek TV'nin USB takılır
4. TV'nin HDMI bir ya da iki ya da uç giriyoruz.sonra menu basıyoruz.Gelişmiş Seçenekler.sonra 4725 basıyoruz. Service Menu çıkıyor ekranda.USB Operations seçeceğiz
Ustam Bu panel dosya yükleyin düzeltir. yükleme talimat dikkat edin
yükleme talimat:
1. USB bellek içerisinde "panel" isimli bir klasör oluşturulur.
2. paneldosya.ini dosyası USB içerisindeki panel klasörüne kopyalanır.
3. USB bellek TV'nin USB takılır
4. TV'nin HDMI bir ya da iki ya da uç giriyoruz.sonra menu basıyoruz.Gelişmiş Seçenekler.sonra 4725 basıyoruz. Service Menu çıkıyor ekranda.USB Operations seçeceğiz