• PREMİUM ÜYE OLMADAN YAZILIMLARA ERİŞİM SAĞLANMAZ.

teraterm ile modül kurtarma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Alpella
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alpella

Aktif Üye
Onaylı Üye
Üye
Konular
10
merhaba ustalarım teraterm ile 16at038 modül kurtarma yapmak istiyorum ancak daha önce bu işlemi yapmadım rt809h ile rxtx kullarak modülün içine giriyorum nand yazıyorum android yazısında kalıyor daha sonra tekrar bağlanıyorum usb yazılımı yüklemek için ama onu nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olacak ustam var mı ?

başka konuda yaptıgınızı söylemişsiniz ustam eğer uygun görürseniz paylaşirsaniz sevinirim başka ustam da faydalansin.

ustam buradaki konu komple aklımdan çıkmış kusura bakmayın. rt809h ile bağlanıp aoto spı dedikten sonra modülün güç girişini çıkartıp teratermden serial bağlantsında hangi com da bağlıysa onu seçip 9600 olan yeri 115200 olarak değiştirip kaydediyoruz sonra cihazın fişini takıyoruz bağlantı sağlıyor ben brada fişi çekmem gerektiğini bilmiyordum bunda sorun yaşıyordum.

Görsel hazirlama imkanınız varsa güzel bi anlatımla foruma ekliyelim önemli olarak tag liyalım

şuan biraz yoğunum ustam ama en kısa zamanda hazırlıyorum

merhaba ustalarım teraterm ile 16at038 modül kurtarma yapmak istiyorum ancak daha önce bu işlemi yapmadım rt809h ile rxtx kullarak modülün içine giriyorum nand yazıyorum android yazısında kalıyor daha sonra tekrar bağlanıyorum usb yazılımı yüklemek için ama onu nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olacak ustam var mı ?
Ustam modül nand yazmayla ne alaka anlamadım

bu modüllerde tv modülü görmüyorsa yüksek ihtimal modülün yazılımı çökmüş oluyor çünkü

Geri