- Konular
- 23
Yükleme talimati var mı ustamLinkten yazılım yükleyerek deneyinizÜrün Kodu 10145379
Panel Kodu 23919901
Şase Kodu 23919828
Şase Tanımı 17MB181
- Emre
- Cevaplar: 0
- Forum: VESTEL-REGAL-FINLUX-HI-LEVEL-SEG-JVC-TOSHİBA
ustam bu soğutucunun altında mı kalıyor yoksa sağ solAnakart ta işlemcinin yanında R109 direnç var ona tel atarak çözmüştüm geçen ben çok aşırı donma yapıyordu
ustam olduğu gibi kopyaladım attım almıyor yazılımı read dosyası açıp içine mi atsamARŞİVİN İÇİNDEKİ DOSYALARI USB BELLEGE ATIN TV YE TAKIN TV KAPALIYKEN KUMANDADAN OK TUŞUNA BASILI TUTUN FİŞİ TAKIN YAZILIM ALMAYA BAŞLAYACAKTIR
maalesef almıyor 2 usb denedim olmadı kurtarma yazılmı var mı ?1. Aşağıdaki dosyalar boş ve fat32 biçiminde formatlanmış USB belleğin içerisine kopyalanır.
mb181_en.bin
usb_auto_update_G36.txt
mboot_emmc_mb181.bin
02_rom_emmc_boot_mb181.bin
2. TV’nin 220 kablosu prizden çıkarılır. Yazılımların kopyalandığı USB bellek TV’nin USB-1 girişine takılır.
3. Uzaktan kumandanın OK tuşuna basılı tutularak 220 kablosu prize takılır, stanby LED hızlı yanıp sönünceye kadar basılır tutulur.
4. Led hızlı yanıp sönme işlemi başladığında yazılım otomatik olarak yüklenmeye başlar.
5. Led yanıp sönmesi sona erdiğinde yazılım yükleme işlemi tamamlanmış olur.
* Yüklenen yazılım versiyonu other settings ve servis menulerinden kontrol edilebilir.
maaesef ustam öyle de almadıindirdiğiniz klasördeki tüm dosyaları usb ye atın attığınız dosyaların içerisinde mb181_en.bin.gz yazanda rar şeklindedir bunuda rardan çıkarmalısınız
Şöyle ustamusb ye attığınız dosyaların uzantıları gözükecek şekilde fotograflayıp atarmısınız