- Konular
- 19
BEKO B40-LB-5533 TV FİŞİ TAKINCA LED YANIYOR EKRAN GELMİYOR BAŞKA KART DENEDİM ÇALIŞTI.BOZUK KARTA KURTARMA DENEDİM YAZILIMI ALMADI.BUNA NE DENEMELİYİM? ÇEKİRDEK YAZILIM VARMI?
ledler yanıyor kumandada sadece standby tuşu işlev görüyor başka diğer hiçbir tuş çalışmıyor.BEKO B40-LB-5533 TV FİŞİ TAKINCA LED YANIYOR EKRAN GELMİYOR BAŞKA KART DENEDİM ÇALIŞTI.BOZUK KARTA KURTARMA DENEDİM YAZILIMI ALMADI.BUNA NE DENEMELİYİM? ÇEKİRDEK YAZILIM VARMI?
Bütün voltajlar düzgün5V hattini kontrol et panel voltaji varmi ilkin voltajlarin hangisi var hangisi yok paylasirsan ariza netlesir
Başka kart deneyince hersey duzgun ses goruntu hersey duzgun ama bu kartta geldiginde tv acildiginda tv ekrani acilcakmis gibi oluyor oyle mavi kaliyor.acma kapama disinda bisey calismiyor ekranda bisey goremiyorsunses alabildin mi ustam ? tv çalişiyor görüntü alamiyosan yanlış yazilim yüklenmiştir. yüklenen yazılım da farklı panel vardır kesin usb den yazılım yükliyemiyorsan spi yüklenecek mecbur
Başka kart deneyince hersey duzgun ses goruntu hersey duzgun ama bu kartta geldiginde tv acildiginda tv ekrani acilcakmis gibi oluyor oyle mavi kaliyor.acma kapama disinda bisey calismiyor ekranda bisey goremiyorsun
Ben yazilim denemezden once de boyleydi direk bana geldigindeses alabildin mi ustam ? tv çalişiyor görüntü alamiyosan yanlış yazilim yüklenmiştir. yüklenen yazılım da farklı panel vardır kesin usb den yazılım yükliyemiyorsan spi yüklenecek mecbur
Kart değiştim. Teşekkür ederim.spi yaz ustam demirin altında olacaktır hatta elindeki kart la çalişti demişsin direk onun yedeğini alip yeni bi spi ile yaz