• PREMİUM ÜYE OLMADAN YAZILIMLARA ERİŞİM SAĞLANMAZ.

woon 49fal27/0216

loveathing

Üye
Üye
Konular
3
cihaz aciliyor android logosunda donup duruyor yeniden başlayıp aynı yerde tekrar yeniden başlıyor yardımcı olabilecek arkadaş varsa şimdiden tesekkür ederim

panel de markasız yazıyor.

anakart nedir hangi paneli kullanmış

bütün panel yazılımları mevcut fakat paneli bilmeniz gerekiyor .

panda var samsung var boe var innolux var

smasung galiba yazısını yeni gördüm küsüra bakmayın

Ekli dosyalar

• 269fa092-da0c-4887-bf6d-31c07f41f15c.jpg
    269fa092-da0c-4887-bf6d-31c07f41f15c.jpg
    195.5 KB · Görüntüleme: 5
yazılım için tesekkür ederim ama malesef bir türlü başlamıyor. fat32 olarak biçimlendirdim yazılımı attım flash belleği taktım sonra 220 yi taktım ama ışık sabit yanıyor başka bir yöntemi varmidir

sabit ise olmaz hocam almaz yazılımı zaten

abi çok şükür 4.flash bellek değişiminde aldı ama bu seferde farklı bir sorun oluştu sinyal yok farklı bir yazılım armıdır acaba

hocam verdiğim yazılım servis orjinal yazılımı

cok tesekkür abi yazılım oldu bir sıkıntı yok tv açılıyor cok iyi ama sinyal yok hatası aldık

AYARLARINI ÇOK DİKKATLİCE YAPIN ÖRNEĞİN diseqc AYARLARI WS ÇOK ÖNEMLİ DAHA ÖNCE ÇOK BAŞIMA GELDİ SİNYAL YOK DİE

işyerimde kendi antenim mevcut musteri de varsa bile disegc ayarları yapılı lnb frekansları yapılı lnb gücü açık . kartta bir sıkıntı olabilir artık yenisine bakıcaz yada harici cihaz takıcaz

ustam tunerde 13/18 var ise lnb entegresinin yanındaki diyotlarda kısa devre kontrolü yapın eğer kısa devre yok tuner 13/18 yapıyorsa lnb ıc değiştirin

ustlarım selamnunalyküm 2 ekimde attığım bu yazılım düne kadar çalıştı ama gene aynı hatayı almaya başladık anakartta başka bir sıkıntı olabilir mi. başka bir sunny tv de de kendi yazılını atıyorum bir ay geçmiyor gene sunny logosunda klaıyor. bu sunny gurubu androidlerde gernel bir sorunmudur acaba.

genelde öle oluyor androidlerde sıfırdan emmc yazılabilir

yeni programlı emmc entegre yi değiştiriyorlar
yoksa randımanlı olmuyor

Geri