• PREMİUM ÜYE OLMADAN YAZILIMLARA ERİŞİM SAĞLANMAZ.

TRT 1 ÇIKMIYOR MAÇLARI NASIL İZLEYECEGİZ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hayta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hayta

Üye
Onaylı Üye
Üye
Konular
1
TRT 1 ÇIKMIYOR MAÇLARI NASIL İZLEYECEGİZ SİNYAL VAR KALİTE SIFIR BİLGİSİ OLAN ARKADAŞ VARMI

BAŞTAN TARATIRSANIZ SORUN ÇÖZÜLÜR VEYA FREKANSINI GİRİN

TRT 1 uydu frekans bilgileri
Uydu: Türksat 4A
Frekans: 11794
Polarizasyon: V (Dikey)
Sembol Oranı: 30000
FEC: 3/4

BU FIRAKANS DAN ÖNCE İZLİYORDUM ŞİMDİ SİNYAL 98 KALİTE 0 ÇALIŞMIYOR KANAL TARAMASI VE TKGS YAPTIM MALESEF YOK MÜŞTERİLER ARIYOR NE YAPACAGIZ BİLMİYORUM

lnb sinyal kalitesini kontrol edin başkada bi sorun yok bu frekansla kesinlikle kanallar çıkıyor bir çok kez testtini yaptım

bazı arkadaşlar sorunun türksatla alakalı olduğunu söylüyor herşeyi cihaza veya çanağa bağlamamak lazım

Ustalarım trt1 yayın frekansının kapsama alanını daraltmak için sinyal seviyesini azaltmıştır.
türksat uydusu kapsama alanı avrupayıda kapsamaktadır ve avrupada maçlar ücretli yayından izlenmektedir bundan doyalı ordaki vatandaşlarda türksat uydusunu kullanmaya başlayınca türksat şikayet edilmiştir.

Ustalarım trt1 yayın frekansının kapsama alanını daraltmak için sinyal seviyesini azaltmıştır.
türksat uydusu kapsama alanı avrupayıda kapsamaktadır ve avrupada maçlar ücretli yayından izlenmektedir bundan doyalı ordaki vatandaşlarda türksat uydusunu kullanmaya başlayınca türksat şikayet edilmiştir.
Bu duruma istinaden sinyal seviyesi düşürelerek müdahale edilmişştir. çanak antenlerin ince ayarı yapılarak sorun düzeltilebilir oda olmazsa düşük db li lnb kullanımı yada çanak antenin boyutu büyütülerek de sorun çözülebilir.

Uluslararası futbol organizasyonları sırasında her ülkenin yayın hakkı sadece kendi ülkesini kapsıyor. TRT 1'in zaman zaman şifreli yayın yapmasının nedeni yayın hakları gereğiyle gerçekleşmektedir. Bazı spor müsabakaları, özel etkinliklerin yayın hakları ulusal anlaşmalarla sınırlıdır. Bu nedenle, TRT 1 bu tür içerikleri yayınlarken sadece Türkiye sınırları içinde izlenmesini sağlamak için şifreleme kullanabilir. TRT 1 yayınları bir çok sınır ülkelerden veya kablolu yayınlarla izlenmekte . 11794 V 30000 frekansı Türkiye'ye yönelik yayın yapmakta olup onun için sinyal seviyesi düşürülmüştür. Kısacası TRT1' in kastı yok, mecburiyeti var.

11958 v 27500 den izlenebiliyor artık

Geri