• PREMİUM ÜYE OLMADAN YAZILIMLARA ERİŞİM SAĞLANMAZ.

SUNNY 16AT023 V1.1 Dump

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ustalarım merhaba,

Bağlantı ISP den mi yapılcak. Yoksa soketi varmı?

ISP den yapılıyorsa hangi uçları seçmem gerekli yardımcı olabilirmisiniz?

SOP8 Socket kullanılıyor normalde hangi makineyi kullanıyosunuz dump u yüklemek için ?

Ustam işlemci soketinin yanında soket var RX TX GND ordan isp den bağlantiyi kur yükle

RX-TX TX-RX GND-GND bağlantını bu şekilde yapicaksin

Ustam işlemci soketinin yanında soket var RX TX GND ordan isp den bağlantiyi kur yükle

RX-TX TX-RX GND-GND bağlantını bu şekilde yapicaksin
Ustam rt809h ile dediğiniz gibi bağlantıları yaptım. VCC ve VCCQ Bağlamadım. Fakat doğrumu bilmiyorum. Birde karta ekstra adaptör bağlayacakmıyım. Yardımcı olursanız memnun olurum.

Ekli dosyalar

• 20240312_160854.jpg
    20240312_160854.jpg
    918.5 KB · Görüntüleme: 17
  • 20240312_160816.jpg
    20240312_160816.jpg
    926.2 KB · Görüntüleme: 16
Ustam rt809h ile dediğiniz gibi bağlantıları yaptım. VCC ve VCCQ Bağlamadım. Fakat doğrumu bilmiyorum. Birde karta ekstra adaptör bağlayacakmıyım. Yardımcı olursanız memnun olurum.
ustam 4 pin var zaten (VCC -RX-TX- GND ) VCCQ 1.8V onu bağlamiyorsun aslında rt809h a da gerek yok herhangi bir ttl aparatı ile de yüklersin bağlantını yapip dumpu yukle

daha önce yaptım ben çaliştirdim ama android logo da kalmişti sen bi kurtar çaliştir önce logo işini çözeriz tekrardan

ustam önce rx tx gnd bağlantı kurarak 25Q64 proğramlayın ca cihazı çalıştır logo da kalacak sonra tera term ile bağlanıp usb yazılımı yüklenecek

ustam 4 pin var zaten (VCC -RX-TX- GND ) VCCQ 1.8V onu bağlamiyorsun aslında rt809h a da gerek yok herhangi bir ttl aparatı ile de yüklersin bağlantını yapip dumpu yukle

daha önce yaptım ben çaliştirdim ama android logo da kalmişti sen bi kurtar çaliştir önce logo işini çözeriz tekrardan
Ustam bende de aynı soun olan bir modül var. Uart bağlantısını yapıp rt809 ile 25q64'ü yazdım. Android logo da kaldı ancak teraterm ile konsol moduna düşmüyor konuda verilen dump'ta uart kapalı "uart0 bus off!! yazıyor enter basılı tutunca konsola girmiyor. Nasıl yapabiliriz? emmc dump elinde olan var mı? Ya da konuda verilenden farklı 25q64 dump elinde olan var mı? Uart açık olmadan usb yazılımı atılmıyor çünkü.

Ustam bende de aynı soun olan bir modül var. Uart bağlantısını yapıp rt809 ile 25q64'ü yazdım. Android logo da kaldı ancak teraterm ile konsol moduna düşmüyor konuda verilen dump'ta uart kapalı "uart0 bus off!! yazıyor enter basılı tutunca konsola girmiyor. Nasıl yapabiliriz? emmc dump elinde olan var mı? Ya da konuda verilenden farklı 25q64 dump elinde olan var mı? Uart açık olmadan usb yazılımı atılmıyor çünkü.
Yukarıdaki dump'ı uart açık hale getirmeyi başardım. Ama 25q64'e üçüncü yazışımdan sonra çalıştırabildim ne hikmetse. Lazım olan için ekte paylaşıyorum. Biraz uğraştırdı ama en azından usb update yaptık modül çalıştı. Bu arada usb update yapınca uart usb den attığınız yazılımda kapalı olduğu için yine kapanıyor bilginiz olsun. Açmak için tekrar verdiğim dump yazmak zorundasınız.
usb update:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

not: usb update arızanotları sahibi ömer bey'den alınmıştır kendisine ayrıca teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

İndirme sınırları

Son düzenleme:
Geri