• PREMİUM ÜYE OLMADAN YAZILIMLARA ERİŞİM SAĞLANMAZ.

Sony KDL-65W855C EMMC dump lazım

elektro20m

Aktif Üye
Onaylı Üye
Üye
Konular
2
Merhaba Ustalarım.
1-980-805-31 anakartlı KDL-65W855C emmc dump lazım. Cihaz sony logosundan sonra android animasyonunda reset atıyor. Ayrıca bu modelde keyleri nasıl yedekleyip geri yükleyebilirim netflix vs sorun oluşmaması için?
Lg için hex adresler ve offsetler mevcut onları yapabiliyorum sorun olmuyor ama bunu bulamadım?

merhaba, usb yazılımı denediniz mi ustam

Denedim. Yazılımı upgrade_loader.pkg olarak adlandırıp yükledim updating'de takılıyor. 1 saat kadar bekledim bu şekilde emmc bozuk sektör var muhtemelen.

emmc bakıyorum birazdan dönerim

Şimdi rus forumdan bir usb update buldum bunu sonuna kadar yükledi hata vermedi ama kapanıp açılınca yine logodan sonra animasyonda resetliyor. sony resmi sitesinde de update yayınlamıyorlar bu model için. Sizde bu model için usb update var mı? denesem?

Şimdi rus forumdan bir usb update buldum bunu sonuna kadar yükledi hata vermedi ama kapanıp açılınca yine logodan sonra animasyonda resetliyor. sony resmi sitesinde de update yayınlamıyorlar bu model için. Sizde bu model için usb update var mı? denesem?

deniyorum

Olmadı malesef
Bununla da olmadı malesef.

Mecbur emmc giriyorum artık. Bu modellerde key alma konusunda bilgisi olan var mı?

key alma konusu devlet sırrı gibi saklanıyor ustam maalesef rmpb key yüklü emmcye yazılıyor diye biliyorum

0530 177 3759 kadir bey ile görüşürseniz size rmpb yüklü emmc'yi ücreti karşılığında temin eder benim yönlendirdiğimi söyleyin

Geri