Nordmende Nm50F353 yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beydere
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

beydere

Onaylı Üye
Üye
Konular
10
Kolay gelsin ustalar..
Resimlerde görülen bu Tv'de görüntü şu anda bu durumda. Eski tcon sorun vardı. Görüntü yoktu.. başka bir ticon ayarladım. Görüntü aldım. Ancak şu anda bu durumda.
Sitede bulduğum yazılımı indirdim flash belleğe dosyaları attım. Fişi taktım Ancak yazılım da almıyor. Servis menüsünden ayarlamaya çalışıtim olmadı. Panel ticon yazılımları çakışıyor olabilir mi ? Ne yapabilirim

Ekli dosyalar

• IMG_20251004_135358.jpg
    IMG_20251004_135358.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 8
  • IMG_20251004_135510.jpg
    IMG_20251004_135510.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 8
  • IMG_20251004_135514.jpg
    IMG_20251004_135514.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 7
  • IMG_20251004_135543.jpg
    IMG_20251004_135543.jpg
    1.8 MB · Görüntüleme: 7
  • IMG_20251004_134418.jpg
    IMG_20251004_134418.jpg
    1.7 MB · Görüntüleme: 7
buradan inceleyiniz konuda yükleme şekli panel ayarları var
Sitenin durumu malûm. İki dosya 3 PDF indir ince 24 saatlik hakkımız doluyor.
Wsik konu yükleme metodu. Aynı. Diğer yazılım yuklemeler gibi. Android flash bellek işine dosyaları atıyoruz. USB takıyoruz. Fişi takıyoruz. Farklı bir yöntem yapmadım. Ancak kırmızı da kalıyor . İlan fişi takınca flash disk ışığı yanıp sönüyor yani flaşı görüyor ama TV kapalı pozisyonda kalıyor. Dakilarca beklesek de değişen bir şey yok..
Power basıp yine denedim. Kumanda power basılı bekledim. Vestel de Okey basılı demedim. Aklıma gelen herşeyi denedim. Malesef yazılım da almadı. Direk açılıyor sonra.

dosya ismi değişince yazılım almaya başladı. mavi yükleme sayfasında kısa süre kaldı. kapandı . yeniden a.ılacak gibi bekliyor. power ışığı dürekli yanıp sönüyor. 10 dakika bekledim hala yanıp sönüyordu.. fişi çektim tekrar deneme yaptım. power ışığı sabit yazılım almıyor. cihaz artık açılmıyor

dosya ismi değişince yazılım almaya başladı. mavi yükleme sayfasında kısa süre kaldı. kapandı . yeniden a.ılacak gibi bekliyor. power ışığı dürekli yanıp sönüyor. 10 dakika bekledim hala yanıp sönüyordu.. fişi çektim tekrar deneme yaptım. power ışığı sabit yazılım almıyor. cihaz artık açılmıyor
Kumandan çalışmaya deneyin. eğer olmazsa stanby kaldıysa karta emmc yazmak zorundasınız

evet durum öyle görünüyor. ELİMDE rt809f cihaz var. nand flash yazmak için hdmı den çıkış kablo yapraım. tx -rx çıkşalrı ile yazabilirim sanıyorum. bu kartın bağlantı şeması varmı ustam ankart üstünden ve mmc dosyası lazım olacak

Bu yöntem ile MMC yazmaya çalışacağım. MMC dosyası var mı bulabilir miyiz

Ekli dosyalar

• IMG_20251004_154807.jpg
    IMG_20251004_154807.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 3
Tamam usta emmcy hazırlayacağım orijinal Bir de emmcy USB'den buradan paylaşacağım
Sağol Varol.zahmetine Emeğine sağlık. Sitedeki dosya indirme hakkımız doldu. Ancak yarın indiririz yada drive yüklerseniz de olur

Son düzenleme:
Usta durum takip ettim. senin anakart Android 9. Sen Android 11 YAZILIM indirdiniz (ONVO OV50350 TP.SK706S.PC822) Bir de adı değiştirdiniz O yüzden görüntü gitti. Android 11 Dikkat etmelisin.bir de biz sormadık size hangi yazılım indirdiniz🙃 (allupgrade706_an11_8GB_1P5GB_ref52.bin).
şimdi bu yazılım indir sorun çözülmüştür. televizyon yazılım alırken ekranda bir şey gelmeyecek.power ışığı sabit kalacak ama kart yazılım alıyor biraz bekleyin 15 dakika (LED göstergeli USB flash bellek kullanıyorsan belli oluyor).sonra power ışığı gidecek elektrik fiş çıkıp Bir de USB çıkıp. elektrik fiş takıp normal çalışacak

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Usta durum takip ettim. senin anakart Android 9. Sen Android 11 YAZILIM indirdiniz (ONVO OV50350 TP.SK706S.PC822) Bir de adı değiştirdiniz O yüzden görüntü gitti. Android 11 Dikkat etmelisin.bir de biz sormadık size hangi yazılım indirdiniz🙃 (allupgrade706_an11_8GB_1P5GB_ref52.bin).
şimdi bu yazılım indir sorun çözülmüştür. televizyon yazılım alırken ekranda bir şey gelmeyecek.power ışığı sabit kalacak ama kart yazılım alıyor biraz bekleyin 15 dakika (LED göstergeli USB flash bellek kullanıyorsan belli oluyor).sonra power ışığı gidecek elektrik fiş çıkıp Bir de USB çıkıp. elektrik fiş takıp normal çalışacak

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
hemen deniyorum ustam. dönüş yapacam

İLK 3-5 SANİYE flash bellek ışığı yandı söndü. 20 dakika bekledim. power hala sabit yanmaya devam.

İLK 3-5 SANİYE flash bellek ışığı yandı söndü. 20 dakika bekledim. power hala sabit yanmaya devam.
Eğer hala olmazsa.Flash USB boşalt. bu boot dosya yükleyin.sonra tekrar Flash USB boşalt tekrar verdiğim yazılım dene (
)

Ekli dosyalar

İndirme sınırları

Eğer hala olmazsa.Flash USB boşalt. bu boot dosya yükleyin.sonra tekrar Flash USB boşalt tekrar verdiğim yazılım dene (
)
verdğin boot dosyaları aldı. ışıklar yandı. artık power açıyor. dedğin gibi yazılımı denedim almadı. bu defa yazılım yanına bott dosyalarını ekledim . yazılım ile aynı isimli bir dosya var onu silerek ana büyük yazılımı flash diske koydum . almaya başladı. ama test ekranında duruyor. fşash sürekli yanıp sönüyor ve renkli şekilde test ekranı geliyor. beklemedeyim

Geri