• PREMİUM ÜYE OLMADAN YAZILIMLARA ERİŞİM SAĞLANMAZ.

Lg emmc hata veriyor

xfrax0990

Onaylı Üye
Üye
Konular
23
Hayırlı işler ustalarım Lg marka tv ye emmc atarken şöyle bir hata alıyorum çözümü bilen varmı hayırlı işler

Ekli dosyalar

• IMG_0897.jpeg
    IMG_0897.jpeg
    2.4 MB · Görüntüleme: 12
  • IMG_0896.jpeg
    IMG_0896.jpeg
    2.5 MB · Görüntüleme: 12
  • IMG_0895.jpeg
    IMG_0895.jpeg
    5 MB · Görüntüleme: 13
Merhaba
Isp bağlantısı ile mi yapıyorsunuz
eğer öyle ise bağlantılarını kontrol ediniz. Bağlantı yaptığınız özellikle cmd ve clk hattında bulunan 10kohm dirençleri kontrol ediniz
evet ustam isp bağlantısı ile yapıyorum cmd hattındaki dirençte 10khom var clk hattında direnç yok yanlız 3v3 çıkmıyor

Merhaba
Isp bağlantısı ile mi yapıyorsunuz
eğer öyle ise bağlantılarını kontrol ediniz. Bağlantı yaptığınız özellikle cmd ve clk hattında bulunan 10kohm dirençleri kontrol ediniz
Bağlantıyı bu şemaya göre yapıyorum

Ekli dosyalar

• IMG_0890.jpeg
    IMG_0890.jpeg
    275.2 KB · Görüntüleme: 8
1V8 ile denemişsiniz sanırım
Bu tip arıza işlemci kaynaklı da çıkabilir emmc yerinden çıkarılıp adaptör ile denemek gereke bilir bir de verdiğim bağlantıya göre ısp bağlantınızı revize edermisiniz

Ekli dosyalar

• LG 47LB650V EAX65384005-eMMC POINTS.JPG
    LG 47LB650V EAX65384005-eMMC POINTS.JPG
    167 KB · Görüntüleme: 8
Merhaba, cihaza yaptığınız bağlantıdan eminseniz microem ustamın dediği gibi 1.8v ile deneyiniz eğer ki emmc'ye ayak yapmak ve dışardan yazmak için uygun ekipmanlara sahipseniz emmc'yi sökerek adaptör ile önce arızalı yedeği alıp lisansladıktan sonra yazın bu kartlarda lisanslama hatası olursa veya lisanslama yapamazsanız HDCP keyler gider ve hdmi üzerinden dijitürk, iptv uygulamaları gibi uygulamalarda sorun yaşarsınız

DO ucuna dikkat gösterin..

Geri