• PREMİUM ÜYE OLMADAN YAZILIMLARA ERİŞİM SAĞLANMAZ.

HI-LEVEL HL-49FAL27/0216 android yazılım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

admin

Site Sahibi
Admin
Destek Uzmanı
Konular
2,886
Marka/model :HI-LEVEL HL-49FAL27/0216

Anakart kodu :18AT027

Panel kodu :LSC49HN02

LG VE SAMSUNG PANEL YAZILIMI...

Ekli dosyalar

İndirme sınırları

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kurulum nasıl yapıyoruz hocam

admin' Alıntı:
Brt99' Alıntı:
tvnizin sorunu nedir
Play store kurarken brick oldu. Bootloop değil animasyonda takılı kalıyordu güvenli moda geçmedi. Sizin yazılımınızı kurdum ancak bu seferde ekran ters döndü ve renkler karıştı. Servis menüsünden ekranı düzeltiyorum kapatıp açınca tekrar ters dönüyor.

Edit: başka bir yerden bir yazılım daha denedim panel düzeldi ama eski bir sürüm maalesef. Acaba sizdeki yazılımın paneliyle bu yazılımın panel dosyalarını değiştirebilir miyiz sizin sürüm daha güncel

admin' Alıntı:
Brt99' Alıntı:
admin' Alıntı:
Brt99' Alıntı:
tvnizin sorunu nedir
Play store kurarken brick oldu. Bootloop değil animasyonda takılı kalıyordu güvenli moda geçmedi. Sizin yazılımınızı kurdum ancak bu seferde ekran ters döndü ve renkler karıştı. Servis menüsünden ekranı düzeltiyorum kapatıp açınca tekrar ters dönüyor.

Edit: başka bir yerden bir yazılım daha denedim panel düzeldi ama eski bir sürüm maalesef. Acaba sizdeki yazılımın paneliyle bu yazılımın panel dosyalarını değiştirebilir miyiz sizin sürüm daha güncel

sizin tvnizin tüm bilgilerini yazarmısın başka bi yazılım bakalım.
Model aynı hocam etiketi atayım. Panel farkı var sanırım. İki yazılımın androidlerini değiştirip denedim ekran düzgün yazılım güncel ama şimdi uyku çalışmıyor kırmızı tuş direkt kapatıyor. 
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Brt99' Alıntı:
admin' Alıntı:
Brt99' Alıntı:
tvnizin sorunu nedir

sizin tvnizin tüm bilgilerini yazarmısın başka bi yazılım bakalım.

PANEL LG Mİ SAMSUNG MU HOCAM

admin' Alıntı:
PANEL LG Mİ SAMSUNG MU HOCAM
Lg'de sorun çıktığına göre samsung sanırım hocam bilgim yok açıp bakamadım.

BOE VE SAMSUNG YAZILIM İÇİNDE DENEYİP SONUCU BİLDİRİN.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

admin' Alıntı:
BOE VE SAMSUNG YAZILIM İÇİNDE DENEYİP SONUCU BİLDİRİN.

Samsungla denemeye başladım system kısmında 635 diye error verdi. Usbye boe olanı atıp deneyeyim dedim tv açılıyor siyah ekran kalıyor şu an yazılım yazma işlemi başlamıyor

Samsung yazılımının içine baktım boe'ye göre eksik dosyalar var yazılım sorunlu sanırım

bir arkadaşımdan istedim gönderirse yazıcam burayaü

admin' Alıntı:
Şu an eski yazılımlarıda almıyor hocam usbyi takıp fişe takıyorum açılıyor arka aydınlatma yanıyor yazılım yazma ekranına geçmiyor dediğiniz yazılımı kurabilecek miyiz

Brt99' Alıntı:
admin' Alıntı:
Şu an eski yazılımlarıda almıyor hocam usbyi takıp fişe takıyorum açılıyor arka aydınlatma yanıyor yazılım yazma ekranına geçmiyor dediğiniz yazılımı kurabilecek miyiz

android tvlerde tv açılırken otomatik olarak algılar. yazılımı bulursak atılır

admin' Alıntı:
Brt99' Alıntı:
admin' Alıntı:

android tvlerde tv açılırken otomatik olarak algılar. yazılımı bulursak atılır
Tamamdır hocam bekliyorum

@admin emmc gitmiş hocam samsung yazılımı eksik kullanmayın

Brt99' Alıntı:
tamamdır teşekkürler sonuca ulaştınız mı

admin' Alıntı:
Brt99' Alıntı:
admin' Alıntı:
Brt99' Alıntı:
tamamdır teşekkürler sonuca ulaştınız mı
Anakart değiştirmekten başka çözümü yok sanırım

hocam yazılım bulmak gerek kart değişmesine gerek yok bence.

Usb ile yazılım almıyor açılıyor siyah ekran kalıyor emmc sökülüp yazılması gerekiyor. Bu arada anakart 13at405 panelde samsung bu cihazlarda

Geri