• PREMİUM ÜYE OLMADAN YAZILIMLARA ERİŞİM SAĞLANMAZ.

EL32 DAL 13/0216 ARIZA YARDIM

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan censay55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

censay55

Onaylı Üye
Üye
Konular
3
merhaba ustalar

EL32 DAL 13/0216
ANAKART-TP.SK508S.PB802 kanal taramasında hiç kanal bulmuyor .neden kaynaklıdır yazılımsal olabilirmi ,
birde modelin fabrika master şifresi nedir fabrika ayarlarına döndürüp yeniden arama yaptırmak istedim olmadı şifre 0000 vb leri kabul etmiyor. bilgi paylaşabilirmisiniz konu hakkında

not, model nosu yanlış yazılmış düzeltim

Son düzenleme:
lnb çıkışında 14v var konu hakkında usta arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim

tamamda 13-18 okunmuyor çünkü kanal yok tp ler görünmüyor

anten ayarlarına şifre girilmiş ondan dolayı master şifreyi sormuştum vede fabrika ayarlarına dönmek için gene şifre istiyor

zeyfipol usta yardımların için saol bende esnaf arkadaşıma yardım amaçlı konu açmıştım bana yardımcı olurmusun dedi bende foruma yazdım ama malesef mesafe uzak olduğundan tv bana getirmedi hep telefondan bilgi almak istedi bende sonunda tv'yi getirki daha sağlıklı olsun dedim eğer getirirse konuya devam edeceğim getirmez iskonuyu kapatacağım saolun

zeyfipol usta tv geldi fabrika ayarlarına girip restlemek istediğimde girdiğim şifreleri yanlış diyor,
0533 314 3866 tel

Menü 1147 2580 source 1147 2580 tv yi resetleyiniz

merhaba bu tv wısdom shere smart cloud tnv ilk açılıişta açılıyor vede verdiğiniz şifeler olmuyor tv kendi menüsünde

ortak ayarlar kısmında fabrika ayarları yapmak istediğimde verilen şifreler girildiğinde yanlış şifre diyor

anten takılı değilken lnb ayarlarında tp sinyali var onu tıkladığımda 13 v frekans ise lnb çıkışında ölçümde okunuyor tp yi 18 v tp ise lnb çıkışında onun voltu da okuyorum

Geri