• PREMİUM ÜYE OLMADAN YAZILIMLARA ERİŞİM SAĞLANMAZ.

Dijitsu tvye sunny webos kart uyumu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ckm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ckm

Onaylı Üye
Üye
Konular
2
Dijitsu modeli ekte olan tvye yine ekteki sunny webos kartı taktım. Panel görüntüsünü bir türlü ayarlayamadım. LG servis kumandasıyla da denedim panel seçenekleri çıkmıyor. Yazılım mı istiyor?

Ekli dosyalar

• IMG_8759.jpeg
    IMG_8759.jpeg
    2.9 MB · Görüntüleme: 11
  • IMG_8758.jpeg
    IMG_8758.jpeg
    2.8 MB · Görüntüleme: 11
  • IMG_8771.jpeg
    IMG_8771.jpeg
    2.4 MB · Görüntüleme: 11
ek bilgiler

Ekli dosyalar

• IMG_8772.jpeg
    IMG_8772.jpeg
    2.2 MB · Görüntüleme: 14
  • IMG_8770.jpeg
    IMG_8770.jpeg
    1.9 MB · Görüntüleme: 13
  • IMG_8773.jpeg
    IMG_8773.jpeg
    5.4 MB · Görüntüleme: 13
  • 25D6ECED-705D-4A04-8C52-18541A80BAFC.jpeg
    25D6ECED-705D-4A04-8C52-18541A80BAFC.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 11
selamlar ustam 14at253 panel dosyaları forumda mevcut ama sizin panelinize göre olanı yok . tcon resmini paylaşırmısınız

• Like
Tepkiler: Ckm
Bu panel dosyayı deneyin. sonuç bildirin

* USB Bellek içerisinde LG_DTV klasörü kopyalanı.
*USB TV’ye takılmadan önce fabrika kumandasında ki ‘’IN STOP’’ tuşuna basılır ve TV’ye reset atma işlemi gerçekleşir.
* TV’nin reset işlemi bittikten sonra TV kendisini kapatır ve açılması gerekmektedir.,
* Bu işlem bitiminden sonra fabrika kumandası üzerinde ki ‘’P.ONLY’’ tuşuna basılması gerekmektedir. Bu tuş size ‘’POWER ONLY’’ modunu aktif edecektir.
* ‘’POWER ONLY’’ modu aktif edildikten sonra fabrika test kumandası üzerinde ki ‘’EXIT’’ tuşuna bir kere basılması gerekmektedir. Bu fonksiyonu uyguladıktan sonra beyaz fon üzerinde hareketli olan ‘’ P-ONLY’’ modu siyah fon üzerinde hareketine devam edecektir.
* Siyah fona geçmiş olan ‘’P-ONLY’’ modu yazılım yüklemeye hazır olduğunun göstergesi olup , yazılım yüklü olan bellek ‘’USB’’ portuna takılmalıdır.
* TV belleği gördükten sonra fabrika test kumandası üzerinde ki ‘’IN START’’ tuşuna basılır ve fabrika menüsünün açıldığı görülür.
* Fabrika menüsü üzerinde bulunan ‘’BOARDMAKER SETTINGS’’ menüsü içine girilir.
* Açılan bu menü içerisinde olan ‘’USB SETTİNG DATA IMPORT’’ menüsüne start verilir ve yazılımı yüklediği görülür.
* Yazılım yüklemesi bittiği zaman TV kendisini tekrar açar ve ‘’ FACTORY MODE’’ içerisinde olduğu görülür. Bu ekranı gördükten sonra ilk önce bellek TV’den sökülür ardından fabrika test kumandası üzerinde ki ‘’ IN-STOP’’ tuşuna basılır ve son reset işlemi gerçekleşir.

Ekli dosyalar

İndirme sınırları

Teşekkürler üstadım. Sonucu yazacağım . 🙏

Tcon fotosunu da paylaşacağım

Geri