🔐 HESAPLARINIZ BAŞKALARI TARAFINDAN KULLANILDIĞI TESPİT EDİLİRSE YASAKLANIR...
✕
📌 KONULARA OLUMLU OLUMSUZ DÖNÜŞ YAPMAYANLARA DESTEK VERİLMEYECEKTİR...
✕
📝 KONU AÇARKEN LÜTFEN GEREKLİ TV ETİKETİ VE SORUNU DETAYLI AÇIKLAYINIZ...
✕
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
awox u5100str/4K/S TP.MT5522S.PC822
SORUN LOGODA KALIYOR SITEDEN FULL YAZILIMINI INDIRDIM YUKLEYEMIYORUM YARDIMCI OLABIIRMISINIZ
1-yazılımı boş bir flashın içine atınız burası önemli!!!!
Boş olmalı muhakkak.
(5 adet dosyayı klasör olmadan atmanız gerekiyor)
2-tv'nin güç kablosunu çıkarınız.
3-flashı taktıktan sonra güç kablosunu takınız
kumanda alıcısının ledi yaklaşık 6 dk yanıp sönecek
4-6 dk sonra awox yazısı ekrana gelicektir.
İşlem tamam.
kumanda alıcısının ledi hızlıhızlı yanıp sönecek
Son düzenleme: 14 Ocak 2026
ındırdıgım yazılımı flasa gonderdım tv nın fısını cektım flası taktım ve sonra fısı taktım hıc bır etkı olmadı yıne avox yazısı geldı ve wısdon share logosunda kaldı
ındırdıgım yazılımı flasa gonderdım tv nın fısını cektım flası taktım ve sonra fısı taktım hıc bır etkı olmadı yıne avox yazısı geldı ve wısdon share logosunda kaldı
a6818830-be49-49c5-a058-e898fe352ba0.jpg
221.6 KB
· Görüntüleme: 4
f910b0a4-5894-482e-b9c6-f2519e92126e.jpg
260.1 KB
· Görüntüleme: 4
konu bıraz acıl donus yaparsanız sevınırım ıyı calısmalar
siz doğru yazılımı paylasırmısınız
rardan dosyaları çıkartıp boş flash belleğe atın. yazılımın adını şu şekilde değiştirip deneyin. allupgrade_5522_sos.pkg
dedıgınız gıbı yaptım yazılımı yukledı yanı led yanıp sondu bır sure sonra avox logosu geldı acıldı ama sorun hala devam edıyor
dedıgınız gıbı yaptım yazılımı yukledı yanı led yanıp sondu bır sure sonra avox logosu geldı acıldı ama sorun hala devam edıyor
wısdom share logosunda kalıyor
yazılımı aldıktan sonra usb yi cıkartıp fişi çıkartıp tekrar takın eğer olmaz ise emmc çökmüştür.
tamam
ustam yazılımı attım o esnada elektırıkler kesıldı tv stby da kalıyor yazılımı atıyorum led yanıp sonuyor bır degısıklık olmuyor
ozaman emmc yazıcaksınız ustam