Yapilabilecek birsey yokmu hocam cevap bekliyorumtvnin arka etiketi lazım
Bende resimler okunuyor gozukuyor siz tiklayinca okunmuyor mu sorunum da şoyle televizyonun yarisi bir ekran yarisida bir ekran attigim resimde gozukuyor bildiginiz cift ekran yani sorunumu anlamadiysaniz yazin lutfen size daha aciklayici olacagim istedigim sey bi yazilim format yazilimiarızanızı doğru bir şekilde anlatamadığınız için nasıl yardımcı olunacak
resimler zaten okunmuyor
HayirSorun çözüldü mü
Cevap icin tesekkurler ama malesef 1147 ye basinca bi tepki alamiyorum menu acilmiyorUK İLE MENÜ YE BAS 1147 TUŞLA CEMERİAL SETTİNG E GEL-OKEY TUŞUNA BAS-ALTTAN YUKARI İKİNCİ LVDS PORT A GEL-DUAL PORT YAZAN YERE GEL VE OFF İSE ON YAP TAMAM BİRAZ BEKLE VE AÇILMASINI BEKLE.
alıntıdır.
Bunlari denedim malesef sonuc alamadim heralde benden baskasa bu sorunu asamayan yok ben kaldim oyleBu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
1-Yazılımı boş bir flashın içine atınız.
(Boş olmalı muhakkak.)
2-tv'nin güç kablosunu VE ANTEN KABLOSUNU çıkarınız.
3-flashı taktıktan sonra güç kablosunu takınız
4-Kumanda alıcısının ledi yaklaşık 6 dk yanıp sönecek. İŞLEM BİTTİĞİNDE KUMANDA ALICI GÖZ LEDİ HIZLI YANIP SÖNDÜKTEN SONRA 6 dk sonra Awox yazısı ekrana gelicektir.
İşlem tamam.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
çift ekran sorun yazılımı buda bulunsun
Evet source 2-5-8-0 tuslariyla menuye girdim Ama burda neye basacagimi bulamadim denedim hep tek tek olmadi bu menuden neye girecegimAwox TV Servis Menüsüne Nasıl Girilir?
A Awox TV servis menüsüne girmek için öncelikle orijinal uzaktan kumandania kulandığından emin olun (Evrensel veya üçüncü taraf uzaktan kumandalan kullanıyorsanız gizli servis menüsüne ulaşamayabilirsiniz)
Cihaz çalışırken kumandada bulunan "MENU-8-2-2-2" tuşlarına basn
Alternatif olarak
MENU-1-1-4-7
MENU-7-8-6-6-9
•SOURCE-2-5-8-0° tuşlarna basn
O secenek bende cikmiyor menu de lvds dual port yazmiyor yaniGeneral setting -LVDS dual port on yap