goksaelektronik
Üye
- Konular
- 13
ustam denedim zaten onda görüntü hep gittiBURDAKİ DUMPU TİCONA YÜKLEYİP DENEYİN USTAM
SONUCU BİLDİRMEYİ UNUTMAYIN
Tcon dump Atılarak sorun çözülmüştür.
anakart değişti ustam kartta görüntü çiftti kartı takan usta sitedeki eproomu yazmış yedek almamış tv yi bana gönderdiustam anakartmı değişti ticonmu değişti netleştirelim önce
ustam tcon yazılımı değiştiSi,teden full yazılımı yükleyiniz aynı kartı taktınız ise ustam
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
ustam yok mu bir gelişmetcon bulursak çekip atarız uatam bakıyorum atarım buradan
ustam teşekürler tv eski haline geldi ikisinide denedim görüntü çift en azından cihaz çalıştıustam burada 2 adet bu tcona ait dump var 2sinide denermisin
ESKİ ANAKARTINIZ İLE TAKTIĞINIZ KART AYNI İSE FULL YAZILIM YÜKLEYİNİZ USTAM VEYA SERVİS MENÜSÜNDEN DÜZELTMEYE ÇALIŞINustam teşekürler tv eski haline geldi ikisinide denedim görüntü çift en azından cihaz çalıştı
Yusuf Söyleyici ustama çok teşekkürlerForumun reklam sporu Tv yedek parçası @yusufsoyleyici ustamız dumpu bizzat çekip bize yolladı ustamızın sorunu çözülsün diye
ustam ilginiz için çok teşekkürler servis menüsüne baktım düzelmedi siteden full yazılım indirip attım tv şimdi normale döndüustam servis menüden düzelmesi lazım menü 1147 ile gir resim at bölümlerin