• PREMİUM ÜYE OLMADAN YAZILIMLARA ERİŞİM SAĞLANMAZ.

17mb185y emmc dump lazım..

tyanaarge

Aktif Üye
Onaylı Üye
Üye
Konular
3
Arkadaşlar 17mb185y emmc dump lazım olan arkadaş paylaşabilirmi?

merhaba ustam bu cihazlarda keyleme yapmadığınız zaman problem yaşarsınız kartın arızası nedir

merhaba ustam bu cihazlarda keyleme yapmadığınız zaman problem yaşarsınız kartın arızası nedir
Ustam merhaba bu keyleme nasıl ve hangi proğram ile yapılır yada seyredebieceğimiz makale var mı bilgi rica etsem bizim cihaz şu an kırmızı sabit yanıyor öncesinde yanlış yazılım yüklendi . şu an ben emmc bağlanıyorum okuyorum siliyorum ama içine konacak yazılım yok elimizde..

Ustam merhaba bu yazılım 185 düz olanın bizim cihaz da 185Y model kart var yazılımları aynı değil.

Ustam merhaba bu keyleme nasıl ve hangi proğram ile yapılır yada seyredebieceğimiz makale var mı bilgi rica etsem bizim cihaz şu an kırmızı sabit yanıyor öncesinde yanlış yazılım yüklendi . şu an ben emmc bağlanıyorum okuyorum siliyorum ama içine konacak yazılım yok elimizde..
içerisindeki yazılımın yedeğini almadıysanız cihazınızın keylerini çöpe çevirmişsiniz demektir, türkiye üzerinden bu bilgilere erişmek zor arap ve rus forumlarında bilgiler mevcut oluyor araştırmanız gerekiyor

Geri