• PREMİUM ÜYE OLMADAN YAZILIMLARA ERİŞİM SAĞLANMAZ.

vestel smart 32HA7020 full yazılım ihtiyacı(ÇÖZÜLDÜ)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alex

Üye
Onaylı Üye
Üye
Konular
3
MAYINBORT:17MB96
ÜRÜN KODU :10101686-1601
PNL :23305526
VPAZ :20271559
PANEL :VES315WNDL-1D-N11
ARIZA : Analok tuner yayan bulmuyor.full yazılım denemek istiyorum.

CORE YAZILIMI İLE BİR GÜNCELLEYİP DENEYİN.

Ekli dosyalar

İndirme sınırları

Moderatör tarafında düzenlendi:
ustam bu yazılımı almıyor.usb sağlam.

müşterm kullanmıyor ama uyduda çalışmıyor.lnb ent.12v.var çıkış yok.diyotlar sağlam.kısadevre yok.

seri noya göre verilen bir yazılım yükseltme olarak yapıcaksınız.

müşterm kullanmıyor ama uyduda çalışmıyor.lnb ent.12v.var çıkış yok.diyotlar sağlam.kısadevre yok.
 U90 (Satellite) IC ArızasıU90 pozisyonlu entegrenin arızalı olduğunu tespit etmek için CN34 soketinin ayağındaki voltajın Yatay polarizasyonda 18V Dikey polarizasyonda 13V görülmesi ayrıca U90 entegresinin 13. ve 14. ayağındaki R2701 ve R2702 haberleşme (SDASCL) ayaklarındaki voltajın 3.3V olması gerekmekte

benim sorunum analok tuner de çalışmıyor.uydu çalışmasada sıkıntı yok.iki ayrı bölüm diye düşünüyorum MDMI girişler normal kablolu tv analok yayınları alamıyor.full yazılım olsaydı kart mı yazılımı ona göre bakacağım.

yazılım seri noya göre verildi hocam orjinal yazılımı yükseltme yapın

menü +1505 den yükselt diyorum. arızalı mesajı çıkıyor.

benim sorunum analok tuner de çalışmıyor.uydu çalışmasada sıkıntı yok.iki ayrı bölüm diye düşünüyorum MDMI girişler normal kablolu tv analok yayınları alamıyor.full yazılım olsaydı kart mı yazılımı ona göre bakacağım.
yazılımla alakalı olabilir .ama bunun için cihazın saçmalaması lazım,bundan emin olmamız için full yazılım bakalım.

konu açık kalmasın bu tv nin anakartı deyişti.sorunu bu şekilde çözüldü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri