regal32r4020ha model için dump lazım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cemil47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cemil47

Aktif Üye
Onaylı Üye
Üye
Konular
8
herkese kolay gelsin değerli arkadaşlar başlıkta belirtiğim tv için dump dosyası lazım konumla ilgili yardımcı olursanız sevinirim hayırlı çalışmalar

anakart:17mb140tc
panel:23652491
seri no:8466190001240

Ekli dosyalar

• IMG_20240102_094232.jpg
    IMG_20240102_094232.jpg
    174.3 KB · Görüntüleme: 23
seg 32sbh510 17mb140tc olanın var elimde

herkese kolay gelsin değerli arkadaşlar başlıkta belirtiğim tv için dump dosyası lazım konumla ilgili yardımcı olursanız sevinirim hayırlı çalışmalar

anakart:17mb140tc
panel:23652491
seri no:8466190001240
DUMP dosyasını yaz.stby yanıp sönmeye başlarsa yazılım yüklersin cemil ustam

Ekli dosyalar

İndirme sınırları

usta sen dump dosyası istemedinmi 4. mesajda verdik onu yükleyecen
ustam tv logo gelip geri kapanıyordu usb yazılım yazılımı yükledim tv çalıştı kanalar tarandı ac fişi çektiğimizde başa dünüyordu onun için başka bir spi yazmak istedim elinize sağlık bir deniyeyim sonuç yazarım

arkadaşlar spiflaş entegrenin numarası seçemedim tam netdeğildir numarası ne olarak geçiyor acaba?

ustam arizanın ne oldugunu anlatabilirmisin ? belki sorun farklıdır o kartlarda kronik başka arizalar var cunki.

Ustam arıza yüksek voltaj sonucu powerboard arızalanmıştı powerboar arızası giderdikten sonra stand-by yandı göz kırpmaya başladı ekranda Regal logosu belirtip geri kapandı tekrar açıldı bu şekilde devam ediyordu USB kurtarm yazılım yükledim TV açıldı kanalar yükledim aç fişi çektigimde tekrar başa dünüyordu bu sefer kendi üzerindeki spiyi kopyaladım yeni aldığım spiflasa yazdirdım TV'ye taktım kurtarma yazılımı usble yükledim TV çalıştı gene deneme amacıyla fişi çektim tekrar hatayı devam eti spiyi söktüm sildim içindeki veriler silinmedigini gördüm hem yeni taktığım spi hem üzerindeki orijinal ikiside silmeye calıştım silinmedi durum bu şekilde

ch341 ile mi yapiyorsunuz bu işlemi ustam ? taktıgınız spinin sağlamlıgından kesin eminmisiniz başka varsa elinizde onu deneyin yazilip silinebilen tahminimce sorun düzelecektir.

Geri