- Konular
- 8
uyarmı ustad bimiyorumki istersen bir deniyelimseg 32sbh510 17mb140tc olanın var elimde
DUMP dosyasını yaz.stby yanıp sönmeye başlarsa yazılım yüklersin cemil ustamherkese kolay gelsin değerli arkadaşlar başlıkta belirtiğim tv için dump dosyası lazım konumla ilgili yardımcı olursanız sevinirim hayırlı çalışmalar
anakart:17mb140tc
panel:23652491
seri no:8466190001240
hangi yazılım usb kurtarma yazılımı kastınız ustadDUMP dosyasını yaz.stby yanıp sönmeye başlarsa yazılım yüklersin cemil ustam
usta sen dump dosyası istemedinmi 4. mesajda verdik onu yükleyecen.hangi yazılım usb kurtarma yazılımı kastınız ustad
ustam tv logo gelip geri kapanıyordu usb yazılım yazılımı yükledim tv çalıştı kanalar tarandı ac fişi çektiğimizde başa dünüyordu onun için başka bir spi yazmak istedim elinize sağlık bir deniyeyim sonuç yazarımusta sen dump dosyası istemedinmi 4. mesajda verdik onu yükleyecen
25L128arkadaşlar spiflaş entegrenin numarası seçemedim tam netdeğildir numarası ne olarak geçiyor acaba?
Ustam entegrenin 25Q128 sonra harfler geliyor örneğin jvfg gibi önemlimi bunlar25L128
ustam verdiğin dump yükledim tv standb dahi gelmedi çalıştırmadıDUMP dosyasını yaz.stby yanıp sönmeye başlarsa yazılım yüklersin cemil ustam