- Konular
- 2,861
anakart 13at403
Panel Samsung
Panel Samsung
Ekli dosyalar
İndirme sınırları
Moderatör tarafında düzenlendi:
[font=Rajdhani, Roboto, sans-serif]Emeğinize sağlık üstadım. Teşekkürler. Hiç bir yerde yazılım yok sadece bu forumda buldum. Henüz yüklemedim. Acaba TV modelime uygun mu? HL49FAL403 benim de.admin' Alıntı:anakart 13at403
Panel Samsung
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Cevap için teşekkür ederim. Bi bakayım müsait zamanda.admin' Alıntı:bu şekilde anlaşılmaz. tv kapağını açıp bakın panel samsung mu
İçini açtım. Alt tarafta ekrana görüntü veren filmlerin olduğu uzun dar elektronik board üzeinde Samsung chip var. Panel de Samsung sanırım. TV Update menüsünde dosya adı update_signed.zip olması lazım diye uyarı vardı. Sizin yüklediğiniz dosya rar dosyası. O şekilde olmadı. Rar dan img dosyasını çıkartıp yeniden zip olarak sıkıştırdım dosya adını da tv de yazdığı gibi değiştim. Bu sefer güncel yazılım buldu dedi başlar gibi oldu fakat hata verdi. Sebebi ne olabilir?admin' Alıntı:bu şekilde anlaşılmaz. tv kapağını açıp bakın panel samsung mu
Eline sağlıkanakart 13at403
Panel Samsung
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Slm usta. Aynı marka model hi-level 49fal403/0216 yalnız içindeki anakart 13at203v01 android yazısında kalıyor buradaki yazılımla aynımı yazılım...anakart 13at403
Panel Samsung
teşekkürleranakart 13at403
Panel Samsung
Merhabaanakart 13at403
Panel Samsung
fal için olan dosya neden gozukmuyoranakart 13at403
Panel Samsung
Burayı okuyun ustafal için olan dosya neden gozukmuyor