Yazılım altus al50 b 850 5b

usta tv etiketi atın ve arızanın detayını yazarsanız ona göre yardımcı oluruz bu şekilde kimse size cevap veremez

Moderatör tarafında düzenlendi:
emmc dump yazdim stanby yandi ama start almiyor açilmiyor

bu kartlarda kronik bir sorun var emmc saglam emmc değiştirmeniz gerekicek

Bağlantıyı ısp ile mi yapıyorsunuz
Emmc adaptörü varmı
İçindeki yazılımı okuyabiliyormusunuz boyutları normal gözüküyormu
Emmc değişimi yaptınız aynı tip karttın hurdasından mı aldınız bu arıza ile bir çok kişi uğraşıyor kimisi emmc yazarak sorunu çözdüğünü iletiyor çıkar kokusu

aynı karta sahip 43 inç tv geldi banada bugün. emmc dosyasını yazdım stby sabit emmc değiştim yine stby sabit kaldı. farklı bir lisanlama işlemi mi yapmamız gerekiyor ? yardımcı olabilirmisiniz ?

aynı karta sahip 43 inç tv geldi banada bugün. emmc dosyasını yazdım stby sabit emmc değiştim yine stby sabit kaldı. farklı bir lisanlama işlemi mi yapmamız gerekiyor ? yardımcı olabilirmisiniz ?
Bununla ilgili. sıfır emmc takılmalıdır. kullanılmış olanı çalışmayacaktır ya da (easy jtag -ufi) varsa. emmcy (clean RPMB) emmcy işlem yapılması gerekiyor.
bu yönetimi dene Usta Bir de başka emmc dump dosya paylaşacağım

ustam sıfır emmc ye deniyorum dosyayı hemde elimde easy jtag var farklı dosya varsa payalaşbilirseniz iyi olur ustam.
Bununla ilgili. sıfır emmc takılmalıdır. kullanılmış olanı çalışmayacaktır ya da (easy jtag -ufi) varsa. emmcy (clean RPMB) emmcy işlem yapılması gerekiyor.
bu yönetimi dene Usta Bir de başka emmc dump dosya paylaşacağım

deniyorum ustam geri dönüş sağlarım
ustam emmc yi yazdım stby bir anlık yanıp gidiyor. eski yedeğini yazdım onda da aynı şekilde şuanda bir anlık stby yanıp sönüyor. emmc oturmadımı mı diye 3 defa kalıplama yaptım hepsinde aynı. lisanslama gibi bir durum var galiba o yüzden açtırmıyor olabilir. bu samsung emmc yerine farklı çip takabilirmiyiz ?

Geri