Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sa ustalarım stanbay yanıp sönüyor açılmıyor siteden yazılım indirim denedim ledler yanıyor sönüyor yazılım bitmiyor başka bı sorun var sanırım nedendir
Başka bı kart vardı daha önce başka bı TV ye yazılım atmıştım galiba uyanmadı renk değiştiriyor iki karttan birini kurtara bilsek muhteri acele ediyor yardımınızı bekliyorum
Ekteki yazılımı deneyiniz yazılımın sonlanmaması donanımsal arıza kaynaklı olabileceği gibi usb flashtanda kaynaklanabilir bu yazılımla da yazılım bitmiyorsa spi flashı kopyalayarak başka bir spi flash takıp yazın diğer anakartınızdaki sorun da panel ile anakart arasında iletişim olmaması kaynaklıdır panel voltajı karttan çıkıyor mu kontrol edin
Ekteki yazılımı deneyiniz yazılımın sonlanmaması donanımsal arıza kaynaklı olabileceği gibi usb flashtanda kaynaklanabilir bu yazılımla da yazılım bitmiyorsa spi flashı kopyalayarak başka bir spi flash takıp yazın diğer anakartınızdaki sorun da panel ile anakart arasında iletişim olmaması kaynaklıdır panel voltajı karttan çıkıyor mu kontrol edin