- Konular
- 3
axen AX49FIL27/0216 MARKA TELEVİZYON beyaz ışık yanıp sönüyor bazen axen yazıp gidiyor yardımcı olursanız sevinirim
samsung panelhangi paneli kullanmış
ustam teşekkür ederim ilgin için bende gizli metin yazıyor anlamadım açamıyorum yeterli haklara sahip değilsiniz diyorsonucu bildirin ustam
13AT405 49 SAMSUNG PANEL FULL YAZILIM
13AT405 49 SAMSUNG PANEL FULL YAZILIM rar şifresi : www.elektronikciler.netelektronikciler.net
konuya yorum yaptıktan sonra link gözükecektir ustamustam teşekkür ederim ilgin için bende gizli metin yazıyor anlamadım açamıyorum yeterli haklara sahip değilsiniz diyor
çok teşekkür ederim değerli ustam hürmetler.konuya yorum yaptıktan sonra link gözükecektir ustam
ustam olmadı malesef flash a atıp kumandadan power tuşuna basıp direk yükletme yaptımsonucu bildirin ustam
ustam install.img dosyasını usb bellege atın tvnin fişini çekin fişi tekrar taktığınızda yazılım otomatik olarak yüklemeye başlayacaktır herhangi bir tuşa basmanıza tekrar deniyorum ilginiz ve değerli vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim
ustam denedim tekrardan görüntü gelecekmiş gibi oluyor ve gelmiyor malesef olmadıustam install.img dosyasını usb bellege atın tvnin fişini çekin fişi tekrar taktığınızda yazılım otomatik olarak yüklemeye başlayacaktır herhangi bir tuşa basmanıza gerek yok
ustam emmc arızalıdır yazılım yükleyince kalkmıyorsa emmc değişip kart tamirini yapabiliriz